Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Ninas och Marcelos kryptiska barnbesked efter Paradise hotel

23 okt, 2018 
Nina och Marcelos barnbesked
Nina Glimsell Udovicic och Marcelo Peña blev ett par efter inspelningarna av Paradise hotel. Nu berättar de öppet om sina framtidsplaner i en ärlig Youtube-video.
Annons

Nina Glimsell Udovicic och Marcelo Peña medverkar i den pågående säsongen av Paradise hotel på TV3. I programmet har tittarna kunnat se att Nina och Marcelo snabbt fattade ett tycke för varandra och när inspelningarna var klara och deltagarna tog sig hem till Sverige igen blev Marcelo och Nina ett par. Idag bor de tillsammans i Stockholm.

Förutom att bo ihop så driver de nu en Youtube-kanal tillsammans. I den senaste videon svarar paret ärligt på tittarnas frågor. Någon undrar om de har planer på att skaffa barn, och när det gäller svaret på den frågan är Nina och Marcelo eniga.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jo men det vill vi väl? Eller?, säger Marcelo samtidigt som han sneglar på Nina och fortsätter:

– Inom en snar framtid, jo men det vill vi väl absolut. Där måste jag nog ändå säga ja. Det hade varit mysigt med barn. Jag känner mig mer mogen än någonsin över att ha barn, även om jag är sjukt omogen så känner jag min tryggare än någonsin över att skaffa barn.

Annons

Nina förklarar att de har diskuterat barnfrågan en hel del.

– Vi har pratat väldigt mycket om det, men det pendlar ju väldigt mycket i livet med vad vi gör och vad vi jobbar med. Men jag vet att du känner dig väldigt redo, säger Nina.

Marcelo menar att allt inte går under för att man skaffar barn.

– Jorden går inte under för det.

– Vi kommer nog vilja ha barn inom en snar framtid. Det tror jag absolut, fyller Nina i.

Någon annan undrar om Nina är gravid, och efter den frågan lämnar Marcelo ett kryptiskt svar.

– Den frågan lämnar vi faktiskt obesvarad.

FOTO: Ibl

Annons