LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Nina och Marcelos spel i PH som TV3 inte visar för tittarna

03 sep, 2018 
AvStina Dahlgren
Marcelo Peña och Nina Glimsell i Paradise hotel 2018
Marcelo Peña och Nina Glimsell avslöjar nu det som tittarna inte fick se i kvällens premiäravsnitt av Paradise hotel 2018. Det som såg ut att vara en romantisk scen var i själva verket en noga uträknad plan, en plan som klipptes bort.
Annons

Äntligen är Paradise hotel 2018 igång! Ikväll var det premiär på TV3 och tittarna fick för första gången se de nya deltagarna göra entré på hotellet i Mexiko.

Redan i det första avsnittet hettar det till ordentligt mellan två av deltagarna, Marcelo Peña och Nina Glimsell. I programmet får man se hur de två sitter på en trappa och pratar om att stå tillsammans i parceremonin. Därefter hånglar de loss ordentligt innan de går in till festen där de övriga deltagarna befinner sig. Nu avslöjar Nina att allt egentligen var en noga uträknad plan, en plan som innehöll mycket mer än det som tittarna fick se. Marcelo och deltagaren Jennifer Karlsson kände nämligen varandra sedan tidigare.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Det man inte ser är att Jennifer kommer till mig innan och säger att ”jag kan inte stå med honom nu för jag vill inte att folk ska veta så tidigt att vi spelar ihop. Kan inte du stå med honom och jag stå med Arvid?” berättar Nina.

Annons

Marcelo berättar att han var inne i ett rum för att bli intervjuad av produktionsteamet på plats. Nina såg sin chans att få prata ostört med honom, så det han inte visste var att hon hela tiden stod utanför och väntade på honom.

– Jag gick in och skulle göra en synk, kommer ut ur rummet, och då kommer Nina och säger att vi måste prata, berättar han.

Han tycker att just den delen av programmet är missvisande då det mestadels fokuserar på hans och Ninas romans.

– När man ser på klippet i efterhand så verkar det inte som att det var så mycket taktiksnack, men det var ju det allt handlade om. Det var därför hon ville få mig åt sidan, säger Marcelo.

Nina håller med Marcelo om att mycket av spelet och taktikpratet inte kom med, men hon förstår varför.

– De spelar in dygnet runt och måste klippa bort så himla mycket, säger Nina.

Marcelo och Nina är idag ett par och bor tillsammans i Stockholm. Exakt hur deras kärleksresa har gått till vill de ännu inte avslöja, utan hänvisar de som är nyfikna till programmet.

Paradise hotel sänds måndag till onsdag klockan 22.00 på Viafree, TV3 och Viaplay.

FOTO: Ibl

Annons