TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Nina i tårar efter beskedet i Paradise hotel: ”Jättelurad”

17 okt, 2018 
AvAgnethe Alm
Nina Glimsell Paradise hotel
Beskedet att behöva lämna Paradise hotel kom som en chock för Nina Glimsell. I tårar lämnade hon kärleken Marcelo Peña kvar på hotellet.
Annons

Nina Glimsell Udovicic, 24, har varit en del av Paradise hotel 2018 sedan starten. Hon har sett andra deltagare lämna och komma tillbaka, men själv har hon lyckats hålla sig kvar. När hon i kvällens parceremoni får beskedet att hon tvingas lämna brister hon ut i tårar.

När programledaren Malin Gramer, 40, frågar hur det känns berättar Nina att hon känner sig lurad.

– Jättetråkigt, verkligen. Jag blev jättelurad, säger Nina i programmet.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Extra tufft känns det att lämna den nyfunne kärleken Marcelo Peña, menar Nina. Och tårarna fortsätter falla ner för kinderna.

– Det kommer bli jättetufft att veta att Marcelo är här utan mig. Nu när jag och Marcelo äntligen fann varandra och pratade ut och verkligen förstod att vi båda tyckte om varann jättemycket så får jag lämna, säger Nina och fortsätter:

– Vår resa har inte ens börjat. Det här var bara början på min och Marcelos resa och det känns skittufft att jag inte får fortsätta den.

Annons

Redan innan Paradise hotel-säsongen 2018 drog igång spekulerades det om Marcelo Peña och Nina Glimsell Udovicic var ett par, eftersom de figurerat en del i varandras Instagramflöden. Ryktet spreds snabbt att de båda hade träffats under inspelningarna av Paradise hotel och när båda två presenterades som deltagare bubblade ryktena upp ännu en gång.

När Nina tvingas åka hem från hotellet känns det tufft även för Marcelo, som berättar om sina känslor i programmet.

– Det är jävligt tufft att förlora Nina. Det var längesen jag träffade en så fin tjej. Stort hjärta, bra värderingar i livet, så det gör faktiskt ont. Jag kommer sakna hela henne, hennes personlighet och… hela Nina liksom. Hon var komplett, säger Marcelo i programmet.

I dag är Marcelo och Nina ett par och bor tillsammans i Stockholm.

Paradise hotel sänds måndag till onsdag klockan 22.00 på Viafree, Tv3 och Viaplay.

Missa inte de senaste snackisarna i nöjesvärlden just nu:

FOTO: TV3

Annons