TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Stora missen under Guldbaggen – tog fel artist

24 jan, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Erik Hassle både uppträdde och delade ut pris på Guldbaggegalan. Ändå misstogs han av arrangören själv – som trodde att han var Eric Saade.
Annons

Under måndagskvällen gick Guldbaggegalan 2017 av stapeln. Bland pristagarna fanns bland annat ”101-åringen som smet från notan och försvann”, ”Jätten” och ”Yarden”. En av årets prisutdelare var artisten Erik Hassle, 28, som också uppträdde på galan med sin nya låt ”Missing you”.

Men trots att artisten hade en viktig roll under galan, verkade inte riktigt arrangörerna själva ha koll på stjärnan. När kändisarna anlände på röda mattan passade Guldbaggegalans officiella Instagramkonto på att publicera bilder på de prominenta gästerna, men i texten till bilden på just Erik Hassle har arrangörerna gjort en rejäl miss. I bildtexten står det nämligen inte Erik Hassle – utan Eric Saade, 26.

”Eric Saade i mysträngseln”, skriver Guldbaggegalans officiella konto.

https://www.instagram.com/p/BPn5el1hbv-/?taken-by=erikhassle

Bilden har fått flera kommentarer där följarna tillrättavisar galan. Missen har också uppmärksammats av Erik Hassle själv, som både kommenterat bilden och delat den på sitt eget Instagramkonto.

”LOL”, skriver han, följt av en gråtskrattsemoji.

I hans kommentarsfält skrattar nu flöjlarna åts et fatala misstaget.

”What! Wrong one”, skriver en.

”Hahahahaha prao på Guldbaggen… Ouch!”, skriver en annan.

Guldbaggegalans konto har nu uppdaterat bildtexten med rätt namn.

FOTO: Stella Pictures, Instagram

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons