LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Eric Saades ex Emma går vidare med dokusåpa-hunk

19 okt, 2016 
AvMagdalena Divina Khodr
Hon lämnade förhållandet med Eric Saade och testade sina vingar i Paradise Hotel. Nu är Emma tillsammans med "Ex on the Beach"-hunken Nino.
Annons

Förra kärleken var ingen mindre än Eric Saade, 25. Men efter att ha levt ihop i två år packade dansaren Emma Andersson, 23, resväskan och begav sig mot Mexiko där livsäventyret Paradise Hotel väntade.

– Jag har nog fan inget kärleksliv just nu. Jag har varit i förhållanden sedan jag var fjorton år gammal, så nu är första gången jag är singel på riktigt, sa hon i en presentationsvideo på TV3 när skandalsåpan sändes i fjol på tv.

Emma Andersson Pressträff inför “Paradise Hotel”, säsong 7, 2015-08-21 (c) Karin Törnblom / IBL
Annons

För en tid sedan grävde Emma ned sig i begreppet “att vara kär” på sin blogg.

– Jag har ju varit i två långa förhållanden tidigare men jag kan inte riktigt komma ihåg när jag gick ifrån förälskad till kär typ. Egentligen kanske det inte spelar så stor roll men ibland undrar jag vad man svarar om man dejtar någon och ens polare typ frågar: “Är du kär?” Hm.. Jadu, är jag det? Eller tycker jag bara om personen? Hur fan vet man det liksom? Eller är det kanske en sådan hårfin gräns att det kanske inte spelar någon roll?, skrev hon undrande.

Nu kan Hänt avslöja att kärlekslyckan åter igen ler mot Helsingsborgstjejen Emma som kommit till underfund med vad det är hon egentligen känner. Sedan slutet av juli är hon och Ex on the Beach-hunken Nino Andersén, 23, ett par.

nino-andersen

Även om duon hållit en låg profil och inte gått ut med nyheten på social media, erkänner de:

Annons

– Ja, det stämmer. Vi är tillsammans, men vi har hållit en väldigt låg profil, säger paret när Hänt träffar dem på inneklubben Collage i Stockholm.

Paradise Hotel Emma Svensson med sin nya pojkvän inne på Collage under Paulina ”Paow” Danielssons 23 års fest. ”Grabb från film” 14 oktober 2016, Stockholm Foto: Ola Axman

Till skillnad mot sällskapet som alla var där för att fira Paulina Paow Danielsson, 24, satt Emma och Nino tätt omslingrade i ett hörn. De hade bara ögon för varandra.

– De är så sjukt kära i varandra och gulliga ihop, sa en av de andra festdeltagarna på plats.

Paradise Hotel Emma Svensson med sin nya pojkvän inne på Collage under Paulina ”Paow” Danielssons 23 års fest. 14 oktober 2016, Stockholm Foto: Ola Axman

Foto: Ola Axman

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons