ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Stora bluffen i Let’s dance avslöjad – så lurar TV4 tittarna i programmet

19 mar, 2022 
Lovisa Ström
Petra Mede Let's dance
Det folkkära programmet Let's dance är äntligen igång.
Men nu avslöjar TV4 sanningen om ett moment som inte många vet om.
Läs här!
Annons
Därför är Jacob Persson inte med i Let's dance 2022Brand logo
Därför är Jacob Persson inte med i Let's dance 2022

Ikväll är kvällen många har väntat på äntligen kommen! Den nya säsongen av Let's dance har premiär och det är många hungriga kändisar som är redo att visa vad de har lärt sig på dansgolvet.

Precis som tidigare år kommer kvällen att dra igång med ett öppningsnummer med alla årets medverkande, men nu kan TV4 avslöja något om momentet som inte många vet om.

Därför saknas Sigrid Bernson i Let's dance – sanningen bakom försvinnandet

Genom åren i Let's dance är det inte bara de svenska kändisarna som folket har bekantat sig med. Även proffsdansarna har tagit sig in i svenska folkets hjärtan.

En av de som gjort väldigt stort avtryck är bland annat Sigrid Bernson. Hon har dansat i tävlingen i många år och tog även hem hela vinsten år 2014 tillsammans med Benjamin Ingrosso. Tre år senare tävlade hon med Samir Badran för att 2019 tävla med nuvarande pojkvännen Robin Bengtsson.

Men sedan dess har man inte sett stjärnan i tävlingen, något som de trogna fansen absolut noterat. Men hur kommer det sig?

Annons

Det har nämligen visat sig att Sigrid inte kommer att vara med i Let's dance det här året heller, och i ett meddelande till Hänt förklarar TV4 varför.

”Det varierar från år till år vilka dansare som är med i Let's dance”, hälsar Fia Fång, exekutiv producent för programmet.

Men trots att hon inte medverkat på ett tag verkar hon inte känna sig klar med programmet, något som hon gjorde tydligt under en frågestund på Instagram för ett tag sedan.

Är du färdig med programmet Let's dance?”, skrev nämligen en följare varpå Sigrid svarade:

Nej, tar en paus.

Vi hoppas på att få se henne på dansgolvet igen snart!

Stora bluffen i Let’s dance avslöjad – så lurar TV4 tittarna i programmet

I början av Let's dance är det alltid ett öppningsnummer där alla tävlande är med. För de som tittar på programmet på TV ser det ut som att det sker live, men nu kan TV4 avslöja att så inte är fallet. Numret är nämligen förinspelat.

”I Let’s dance dansar alla paren i direktsänd TV på TV4. Öppningsnumret bandas några minuter innan direktsändningen startar för att dansarna ska hinna byta om och göra sig klara”, meddelar Fia Fång, exekutiv producent på TV4.

FOTO: TT

Annons