LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Stöld, slagsmål och porrbråk – här är de största skandalerna i Svenska Hollywoodfruar

18 feb, 2019 
Hans & Anna Shimoda
✓ "Mordhot" i sändning ✓ Porrbråk ✓ Svartsjukedramat som urartade i slagsmål Det är ingen överdrift att påstå att TV3-programmet "Svenska Hollywoodfruar" kantats av skandaler sedan starten 2009. Här har vi listat några av de allra största snackisarna.
Annons

De är rika kvinnor i Hollywood som lever ett liv många bara kan drömma om. I långköraren “Svenska Hollywoodfruar” på TV3 får tittarna följa med bakom kulisserna hos de svenska stjärnorna som bosatt sig på andra sidan Atlanten. Men allt är inte bara glitter och glamour. Inspelningarna har kantats av skandaler genom åren som minst sagt skakat tittarna. Minns du till exempelvis Anna Ankas kontroversiella uttalanden eller Varberg-tjejen Margareta Svenssons utseende-påhopp? Vi har samlat hela listan – här är skandalerna vi minns från Svenska Hollywoodfruar.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Bråk om sexleksaks-party

Gunilla Persson i porrbråk i Svenska Hollywoodfruar

För fem år sedan medverkade bland andra Gunilla Persson, Maria Montazami och Siv Cotton i ”Svenska Hollywoodfruar”. Under säsongens gång ställde Siv till med ett sexleksaksparty, något som fick Gunilla, som var inbjuden, att gå i taket.

Annons

– Det var avskyvärt! När jag tänker på det partyt så mår jag fysiskt illa. Det var bedrövligt! Jag trodde att det var en normal tillställning med lite tjejer som åt och pratade tillsammans. För hennes egen skull tycker jag att hon inte borde vara så lössläppt. Det har jag sagt till Siv, sa en ilsken Gunilla till Expressen.

Men det var inte det enda Siv gjorde som retade upp tv-kollegorna. Under ett avsnitt kastade hon kläderna och agerade nakenmodell i öknen.

– Att vara naken i tv är inte riktigt min stil. Men jag tycker att Siv har rätt att göra vilken plåtning hon vill. Det är hennes liv, sa Maria Montazami till Expressen med var noggrann med att poängtera att hon minsann inte skulle ställt upp på sådana ekivoka förslag.

Kritiserade illaluktande underliv i TV4

Kontroversiella Anna Anka är onekligen en dam som säger vad hon tycker och tänker. När hon gästade Robert Aschberg i TV4 för snart tio år sedan ägnade hon en stor del av programmet åt att prata illaluktande underliv (!).

Annons

– Det är många kvinnor som luktar illa, dels för vad de äter. Om du som kvinna äter sparris, när du kissar luktar det skitäckligt, det påverkar ditt inre. Jag brukar säga det till killar: ta fingret, det är bästa testet, sa hon utan att skämmas.

Hon gav också lite äktenskapstips. Huvudsakligen gick det ut på att kvinnor bör hålla sig i form.

– Hon kanske har förfallit, är ful, fet och inte attraktiv mer, och då är det klart att han inte vill gå hem till henne och älska med henne och suga och hålla på!

Skandalomsusade uttalanden

Anna och Paul Anka 2009
Anna Anka med exmaken Paul Anka.

När vi ändå är inne på Anna Anka. Under den första säsongen av ”Svenska Hollywoodfruar” levererade hon en rad oförglömliga skandalcitat som av naturliga skäl fick en rad tittare att gå i taket.

Annons

Här är fyra ”favoriter”:

1. ”Svenska pappor är tragiska med sina blöjbyten och sin jämställdhet. En riktig amerikansk man får panik om han är ensam med barnet i mer än 20 minuter.”

2. ”Anna ska må bra, för om inte jag mår bra så är det ingen annan i min omgivning som kommer att må bra.”

3. ”Staten placerar dig i en liten låda. Du får inte vara annorlunda för det är inte politiskt korrekt. Sverige är socialistiskt. Det är lite som kommunism. Det är kriminellt att ha en Mercedes.”

Sist men inte minst:

4. ”Om din man vill ha att du suger av honom varje morgon det första han gör när han vaknar, ja då får du ställa upp på det som fru.”

Påhopp om utseende

margareta svensson

Under den femte säsongen av TV3:s tittarsuccé medverkade Varberg-tjejen Margareta Svensson som är sångerska och pianist och tidigare gift med Michael Jacksons sångpedagog Seth Riggs.

Annons

Margareta var inte nådig när hon recenserade de andra fruarna som då bestod av Gunilla Persson, Maria Montazami och Isabel Adrian.

”Gunilla som ser ut som en transvestit och Maria ser ut som en avdankad porrstjärna och Isabel måste ha haft en misslyckad injektion i läpparna”.

“Mordförsök” under frulunch

För två år sedan rök Gunilla Persson och Åsa Vesterlund ihop ordentligt. Allt började med att Gunilla kommenterade Åsas ofrivilliga barnlöshet.

Bråket eskalerade och till slut fick Åsa nog och kastade med full kraft ett glas med vatten på Gunilla.

– Jag blev helt galen. Hon är totalt okänslig, hon har ingen empati. Gunilla är inte frisk, så enkelt är det. Jag önskar att jag hade kunnat hålla mig mer samlad, att jag hade kunnat hålla masken. Men ibland blir man bara så jäkla arg, sa Åsa sedan till Aftonbladet.

Annons

Gunilla kallade Åsas attack för ett ”mordförsök”.

– När man börjar kasta saker på folk, då kan det sluta illa. Det är illegalt. Jag hade kunnat få glaset i huvudet. Men hon gick ju på mig för mycket. Till slut så brister det ju, när man blir utsatt för mycket trakasserier. Jag menar: jag är en ensamstående mor, jag klarar av ett stort hus. Jag tar hand om min gamla 90-åriga mamma. Jag har väldigt mycket ansvar på mina axlar som jag klarar av.

Åsa tog dock Gunillas kommen­tarer och anklagelser med ro.

– Det är ju bara fullständigt löjligt som så mycket annat i hennes värld. Jävla supernolla alltså. Hon måste öka medicineringen för det går hastigt utför!

Gunilla Perssons porrbråk med Puma Swede

Puma Swede

För tre år sedan dök svenska porrstjärnan Puma Swede upp under ett avsnitt av ”Svenska Hollywoodfruar”.

Annons

Det inhoppet uppskattades inte av Gunilla Persson som gjorde allt för att porta henne från att överhuvudtaget medverka.

– Hon är en porrstjärna och vi gör ett respektabelt program som sänds på bästa sändningstid. Hon står för en annan typ av underhållning, som är satans verk. Du vet vad som hände i Sodom och Gomorra, Gud kom in och totalt förgjorde de två städerna, sa Gunilla i ett avsnitt.

Men Puma Swede var inte särskilt brydd över Gunillas vrede. Åtminstone inte till en början.

– Jag tycker att det är kul att vara med i programmet, jag gillar som sagt att vara framför kameran mer eller mindre påklädd, det var superskoj. Även om ”Hollywoodfruar” är mainstream så verkar det skapa mer konflikter än att göra porr.

Puma Swede sa dessutom att hon trodde Gunilla i största hemlighet var ett fan av henne. Så pass att Gunilla till och med kanske var sugen att gå i samma ekivoka fotspår.

Det uttalandet fick (såklart) Gunilla att explodera.

Annons

– Hon är så lögnaktig som man kan vara! Det är ett sätt för henne att skapa rubriker på min bekostnad, ingen skulle skriva om hennes om hon inte sa mitt namn i samma mening. Jag hatar porr. Du hör själv hur dumt det låter, jag har en strålande karriär!

Puma Swede hämnades därefter med att låta tillverka en jättedildo som fick namnet ”Gunilla”.

– Jag hoppas Gunilla förstår vad det är och inte tror att det är ett slagträ, sa hon skrattandes till Hänt.

Svartsjukedrama som urartade i slagsmål

Maria Montazami med danspartnen Kristjan Lotus i Let's Dance

Maria Montazami och maken Kamran har varit gifta sedan 1990 och tillsammans har de tre barn.

Även om de är lyckliga har äktenskapet inte alltid varit en dans på rosor.

Vid ett tillfälle tyckte hon att en kvinna var lite väl närgången med Kamran varpå hon agerade.

Annons

– Jag tyckte att hon höll på med Kamran och jag tänkte ”Vad fasen håller ni på med?”. Så jag drog henne i håret. ”Han är min!” Det var hemskt! Men jag gjorde klart att ”don’t go there”, sånt har jag inte tid med, sa hon för några år sedan i podcasten ”Dilemma”.

Men Maria är inte den enda som har oroat sig. Kamran var inte helt förtjust i att hustrun valde att ställa upp i ”Let’s Dance” med dansaren Kristjan Lootus och ska enligt källor blivit svartsjuk som bara den.

– Kamran hade absolut inget att oroa sig för när det kommer till mig och Kristjan. Det tror jag inte heller att han gjorde, utan det var bara tanken på att det är någon som håller din fru när du själv inte kan. Jag är jättelycklig att Kamran vågade visa det, att han kunde säga “jag är ledsen, jag saknar dig, jag vill att du ska komma hem”. Det var allt han ville just då, sa hon sedan i Expressen.

Greps av polis efter misstänkt stöld

gunilla Persson anklagas för stöld

Det var i slutet av maj som Gunilla Persson greps av polis i Palm Beach misstänkt för att stulit ett par solglasögon från Chanel värda 4 700 kronor.

Annons

Gunilla nekade till anklagelserna och hävdade att hon provat solglasögon och glömt dem kvar på huvudet när hon lämnade butiken. Hon menar fortfarande att det rör sig om ett rent förstånd.

Egentligen skulle Hollywoodfrun ställas inför rätta den 21 juni. Men förhandlingen blev inställd.

”Jag är upptagen och vill inte diskutera fallet. Jag väntar mig inte någon rättegång”, skrev advokaten Philip T Ridolfo i ett mejl till Expressen i somras.

Anklagades för fusk

Svenska Hollywoodfruar hösten 2017 isabel Adrian

Gunilla Persson och Isabel Adrian kommer inte särskilt väl överens. För att uttrycka sig milt.

Under en middag tog Gunilla upp deras tidigare bråk som handlade om att Isabel anklagat henne för att ha fejkat ett tidningsomslag för Millenium Magazine. Gunilla ville helt enkelt att Isabel skulle be om ursäkt. Men hon vägrade.

– Du måste komma vidare i livet, säger Isabel varpå Gunilla svarar:

– Vad ful du är. Inuti och utanpå!

Foto: IBL, TV3

Annons