LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Stellan Skarsgårds uppgörelse med 25 år yngre frun – det ärver barnen

16 feb, 2024 
Stellan Skarsgård och Megan
Om Stellan Skarsgård och Megan skiljer sig går hustrun lottlös.
Men hur mycket pengar får hon egentligen om maken går bort?
Hänt har tagit del av Hollywoodstjärnans äktenskapshandlingar – som avslöjar hur hans förmögenhet ska fördelas.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Stellan Skarsgårds om stoltheten till sonenBrand logo
Stellan Skarsgårds om stoltheten till sonen

Stellan Skarsgård, 72, har en lång och framgångsrik karriär bakom sig. Just nu är han aktuell i storfilmen Dune: Part two, där han spelar mot Hollywood-skådisar som bland andra Timothée Chalamet, 28, och Zendaya, 27.

Som de flesta kanske vet är Stellan långt ifrån den enda i familjen som jobbar som skådespelare. Flera av hans barn har valt att gå i hans fotspår och just nu kan man se hans äldsta son, Alexander Skarsgård, 47, i Infinity pool och mellansonen Valter Skarsgård, 28, i nya Beck-filmen.

Annons

Någon som dock inte syns alls i offentligheten är Stellan Skarsgård fru Megan Everett, 47. Vem är hon egentligen?

Sebastian Gabsch

Megan Everett och Stellan Skarsgårds kärlekssaga

Första gången vi fick se Megan och Stellan ihop var 2007, då paret gick på premiären av Arn – Tempelriddaren ihop i Skara. Två år senare blev de äkta makar under en borgerlig vigsel i Nacka stadshus.

Megan är 25 år yngre än sin framgångsrike make. Och faktum är att hon har också har en riktigt fin karriär i bagaget, hon jobbar nämligen som filmproducent, manusförfattare och barnboksförfattare.

Annons

Stellan var sexbarnspappa när han träffade Megan. Tillsammans med henne har familjen utökats ytterligare med sönerna Ossian, 14, och Kolbjörn, 10. Ossian Skarsgård syntes i den senaste julkalendern i SVT!

Efter åtta barn kände Stellan Skarsgård att det fick räcka. 2016 bekräftade skådisen att han har steriliserat sig.

– Jag vill inte vill ha tio barn, sa han då om beslutet.

Karin Törnblom/TT

Stellan Skarsgård ger hustrun pengarna – det får barnen

Nu när småbarnsåren är förbi har Stellan äntligen fått möjlighet att sakta ner på tempot tillsammans med Megan. De verkar trivas väldigt bra ihop och har nu varit gifta i 15 år. Men vad skulle hända om de gick skilda vägar?

Annons

Hänt har begärt ut Stellan Skarsgård och Megan Everetts äktenskapsförord, som avslöjar att Hollywoodstjärnan skyddar sina tillgångar till fullo. Om de skiljer sig behåller han alltså hela sin förmögenhet för sig själv.

2012 gjorde makarna en ändring i sitt äktenskapsförord. Om Stellan går bort tillfaller inte fastigheten Megan – men hon får allting annat. Det betyder att hustrun går lottlös om de separerar men ifall hon blir änka blir utfallet ett helt annat. Fastigheten, som har avskrivits Megan, tillfaller barnen.

FOTO: Christine Olsson/TT, DICA, CHBA / BACKGRID UK / TT

Annons