LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Stellan Skarsgård har steriliserat sig: "Det räcker med åtta barn"

06 jan, 2016 
AvCharles Thulin
Nu räcker det med barn i huset. Stellan Skarsgård sätter punkt – och steriliserar sig.
Annons

Han är en av våra största skådisexporter, bokstavligt talat. Stellan Skarsgårds, 64, skådespelande ungar har tagit över efter pappa som våra största svenska Hollywood-stjärnor. Medan Gustaf, 35, gör succé i Vikings, och Bill, 25, spelar blodsugande monster i skräckserien Hemlock Grove, syns Alexander, 39, som magrutade Tarzan på duken i sommar.

Ja, det finns så många skådespelande Skargårds att sajten BuzzFeed till och med gjort en guide till Skarsgårds.

skarsgard
Skarsgårds i massor!

Utöver Gustaf, Bill och Alexander har Stellan även barnen Sam, 33, Valter, 20, och Eija, 23, med exfrun My Skarsgård, 59. Han är också småbarnsförälder till sönerna Ossian, 6, och Kolbjörn, 3, som han har med hustrun Megan Everett-Skarsgård, 39.

Annons

Men nu sätter Stellan punkt. Det blir inga fler Skarsgårds. Stellan tycker att det räcker med barn i huset och häromveckan avslöjade han att han steriliserat sig.

– Jag har strippat det nu, säger han till DN.

Stellan och hustrun Megan har barnen Ossian och Kolbjörn tillsammans.

Skälet bakom ingreppet är enkelt.

– För att jag inte kan säga nej. För att jag inte vill ha tio barn. Det enda som är jobbigt med åldern är att jag nu måste hålla mig vid liv. Det hade varit skönt att slippa tänka på, säger Stellan.

Skådisen är just nu aktuell i deckarserien River där han spelar kriminalinspektören med samma namn som plågas av inre syner av sin mördade kollega. Stellan har hyllats för sina insatser som titelrollen.

– River har en fiktiv psykos, jag kallar den för River-syndromet. Människor som hör röster är oftast schizoida vilket betyder att de inte är så empatiska. River är hyperempatisk och har ändå de här hallucinationerna, tillägger Stellan för DN.

Foto: IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons