LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Stellan Skarsgård, 72, om döden – vägrar ha begravning: ”Om ungjävlarna vill ha något”

30 maj, 2024 
Stellan Skarsgård fyller 73 i år och nu berättar han hur han ser på döden...
– Någon gång ska vi dö, säger Stellan till Allas.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Alida Morberg gravid – väntar sitt och Bill Skarsgårds andra barnBrand logo
Alida Morberg gravid – väntar sitt och Bill Skarsgårds andra barn

Stellan Skarsgård, 72, har gjort succé efter succé i sin karriär och än är han aktiv i allra högsta grad. I februari hade storfilmen Dune part two premiär och där har Stellan en betydande roll som rymdskurken Vladimir Harkonnen.

– På ett sätt är filmen det jävligaste jag gjort, för det är plågsamt med den här masken. När jag är naken i filmen måste jag sitta stilla i åtta timmar medan jag blir sminkad, sedan tar det två timmar att ta av, sa Stellan till Aftonbladet om den tjocka masken han måste ta på sig för sin rollkaraktär.

Stellan fyller 73 i år men det är inget som gör att han känner för att sluta jobba, han har ju en stor familj att ta hand om.

Stellan Skarsgårds barn och barnbarn

Han är gift med hustrun Megan Everett, 48, som han har sönerna Ossian, 15, och Kolbjörn, 12, med. Men Stellan har ju även sex barn till från sitt tidigare äktenskap med My Skarsgård, 67.

Annons

Alexander Skarsgård, 47, Gustaf Skarsgård, 43, Bill Skarsgård, 33, och Valter Skarsgård, 28, har gått i pappas fotspår. Sonen Sam Skarsgård, 41, och dottern Eija Skarsgård, 32, har däremot en mindre offentlig väg i livet.

Som om inte detta vore nog har Stellan även flera barnbarn. Familjen är väldigt hemlighetsfulla av sig, men det som är känt är att Gustaf har två barn, Bill har två barn och Alexander har ett barn.

Även om familjen Skarsgård vill hålla sina privatliv hemligt så har de alla en väldigt nära relation till varandra och ses gärna på söndagsmiddagar hemma hos Stellan.

Stellan Skarsgård om döden: ”De kan spola ner mig”

Men dessvärre har livet sin gång och alla människor ska dö någon dag. I en ny intervju med Allas berättar Stellan hur han ser på att bli äldre.

– Sen kan jag ju vara rädd för att tvingas sluta jobba av hälsoskäl. Vad händer då?, säger han och fortsätter:

– Någon gång ska vi dö. Livet är ett lotto och man får ta tag i det om det händer. Jag går inte och oroar mig i förväg.

Några önskemål om begravning har han dock inte skrivit ner.

– De kan spola ner mig om dom vill. Jag kommer ju inte att vara med. Om ungjävlarna vill ha något får dom designa det själva, säger Stellan.

FOTO: Karin Törnblom/TT, MAGNUS LEJHALL

Annons