LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Så ser Stellan Skarsgårds dotter Eija ut idag

24 okt, 2020 
Stellan Skarsgård har många barn – men bara en dotter.Det här gör Eija Skarsgård idag – och så ser hon ut!
Annons
Så ser Stellan Skarsgårds dotter Eija ut idagBrand logo
Så ser Stellan Skarsgårds dotter Eija ut idag

De flesta i Sverige har koll på familjen Skarsgård. De är svårt att undgå denna framgångsrika familj, där det ena barnet prisas efter det andra.

Eija Skarsgård, 28, är Stellan Skarsgårds och My Skarsgårds näst yngsta barn.

Tillsammans med ex-hustrun My Skarsgård har Stellan Skarsgård sex barn: Alexander, 44, Gustaf, 39, Sam, 38, Bill, 30, Eija och Valter, 24.

Eija är ex-parets enda dotter och har valt att inte skådespela, som de flesta andra i hennes familj. I en intervju med Dagens nyheter har Eija kommenterat just det valet:

– Jag tycker vi har tillräckligt många i familjen, sa hon då.

Men trots att Eija Skarsgård valt att inte skådespela har hon ändå haft rätt publika yrken. Eija har tidigare jobbat som modell och hon har även varit nöjeschef på Stockholmskrogen Vassa Eggen.

Under tonåren jobbade hon som fotomodell men efter några år valde hon att lämna branschen när hon hörde om kroppsidealen.

Annons

– När jag kom i puberteten och fick bröst och rumpa och de började tjata om att jag skulle gå ned i vikt tyckte jag inte att det var kul längre, har hon berättat för Dagens Nyheter.

Så ser Eija Skarsgård ut idag

Därefter har hon jobbat på flera olika krogar och nattklubbar på Stureplan i Stockholm. Där fann hon även sin kärlek, nattklubbsprofilen Zeke Tastas. Paret gifte sig i fjol, vilket Eija då delade med sig av på sin Instagram.

”Vi är gifta!”, skrev hon till en rad av bilder från bröllopet.

Eija uppdaterar rätt ofta på sin Instagram och delar med sig av bilder från sin vardag. Det är blandade bilder med allt från familjebilder, bilder på kärleken Zeke och bilder med kändisvänner. Så även om hon inte är lika välkänd som vissa av sina syskon – lever Eija ett rätt offentligt liv. Här är några av hennes senaste bilder:

FOTO: Karin Törnblom/TT/Patrik Österberg/TT

Annons