TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Steffos sorg i TV4 efter dödsbeskedet om Noppe

03 mar, 2017 
https://image.hant.se/image-4950803?imageId=4950803&width=1320&height=689
Malin Ljung
Steffo Törnquist kunde inte hålla tillbaka känslorna under fredagens "Nyhetsmorgon" när han tvingades prata om vännen Noppes död. "Det är så sorgligt", sa han.
Annons

Det plötsliga beskedet om att nöjesprofilen Carl Adam “Noppe” Lewenhaupt , 69, hittats död på Gärdet i centrala Stockholm under onsdagen har skakat om stora delar av nöjessverige.

Under fredagens “Nyhetsmorgon” i TV4 kunde inte programledaren Steffo Törnquist, 61, hålla tillbaka sina känslor när han tvingades på de tragiska nyheten.

– Inte lika upplyftande är det besked vi nåddes av igår attCarl Adam “Noppe” Lewenhaupt är dö, kungavännen och nöjesprofilen som var så trevlig.

Kollegan Jenny Strömstedt, 44, berättade för tittarna att Steffo hade nästintill daglig kontakt med Noppe, och bad Steffo att beskriva vännen.

– Som en person som gjorde en på mycket bättre humör varje gång man träffade honom, säger Steffo och torkar sig i ögat, märkbart tagen.

TV4-profilen bor i närheten av Noppes krog, men säger att deras relation var mer än så, och att han stöttats av Noppe i publika sammanhang.

– Han var på “Let’s Dance” varje vecka, och hejade på mig. Nej, det är så sorgligt. Vila i frid, säger Steffo.

FOTO: Ibl / Tv4

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons