TRENDAR JUST NU!Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafPrins Carl Philip

Kungens bästa vän Noppe död – hittades i vattnet

02 mar, 2017 
AvEmelie Tholin
Hundägare fann Noppes döda kropp flytande i vattnet utanför "Hundudden" på Gärdet i Stockholm. Noppe blev 69 år.
Annons

Kung Carl Gustafs, 70, bäste vän Carl Adam “Noppe” Lewenhaupt, 69, hittades under onsdagen död vid grönområdet mellan Östermalm och Gärdet i Stockholm. Det var en hundägare som vid lunchtid upptäckte den döda kroppen vid vattnet utanför “Hundudden”. 

– Vi fick in samtal från SOS Alarm om att det skulle flyta en kropp i vattnet. Räddningstjänst och ambulans skickades till platsen och kroppen bärgades. Det handlar om en man född 1947. Det finns inga misstankar om brott, säger Carina Andersson på polisens regionledningscentral i Stockholm till Aftonbladet.

Polisen utesluter brott.

Noppes styvson, Leonard Johansson, bekräftar för Expressen att Noppe gått bort.

– Noppe är den varmaste människa vi någonsin har mött. Han blir oändligt saknad, skriver familjen i ett uttalande till Expressen.

Carl Adam Lewenhaupt var en svensk greve och krögare. Han var ägare till den exklusiva medlemsklubben Noppe i Stockholm. Noppe efterlämnar sig hustrun Lee. Han blev 69 år gammal.

FOTO: IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons