ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Steffo Törnquists nya utseende efter dramatiska händelsen: ”Brutalt”

31 aug, 2022 
Steffo Törnquist
Konferensen med Nyhetsmorgon-gänget blev mer dramatisk än Steffo kunnat ana.
Programledaren skadade sig nämligen så pass illa att han akut fick söka våd – och nu visar han upp sitt nya utseende.
”Icke nöjd”, skriver Steffo på Instagram.
Annons
Steffos förklaring efter gästens känga i NyhetsmorgonBrand logo
Steffos förklaring efter gästens känga i Nyhetsmorgon

Steffo Törnquist, 66, är ett välkänt ansikte för Nyhetsmorgon-tittarna. I över 20 års tid har han lett programmet flera dagar i veckan. Till en början var det främst ihop med parhästen Jenny Strömstedt, 50, som Steffo programledde, men på senaste har det blivit allt fler olika kollegor vid hans sida.

Steffo går i pension och Nyhetsmorgon görs om

Efter 25 år på kanalen meddelade Steffo i somras att han ska gå i pension. Men det hela kommer till en början att ske stegvis.

– Jag har jobbat två dagar i veckan i 25 år. Syftet med att gå ner till en dag är att jag ska orka några år till. Jag väntar på min fru som är lite yngre än mig. När hon går i pension då kan jag lägga av, jag orkar inte två dagar längre, sa Steffo till Hänt i juni.

Annons

Eftersom att Steffo fortsätter med programmet iallafall en dag i veckan så kommer han få vara med om den historiska ändringen. I höst blir programmet nämligen två timmar längre och programledarna kommer dessutom att bytas av mitt i sändningen.

– Ett team kör det tidiga passet så det blir ungefär som idag och ett team kör det sena passet, sa Thomas Ritter, 45, till Häntnär han avslöjade ändringen.

Steffo Törnquist i olycka – visar upp nya utseendet

Inför att programmet görs om har nu Nyhetsmorgon-gänget varit på en konferens.

”Satan i gatan sickna bra idéer vi kommer på till NyMo-fredagarna i höst”, skriver Steffo på Instagram till en bild från konferensen.

Men dagen till ära visar sig inte bara inneburit nya idéer utan även ett nytt utseende för Steffo. I nästa uppdatering avslöjar han nämligen att det gått så pass vilt till på evenemanget att en tand rykt.

Annons

”Stentuff konferens igår. Tanke mot tanke, ord mot ord, stegrande hetta och decibel. Plötsligt ett hastigt och lite brutalt bett mot revben, tandjäveln flög ut ur oktogonen och läkare konsulterades. Nu fick jag en ny framtand, men teknikern icke nöjd: ”en nyans för gul” väser hon. Återbesök kl 18. Adjö”, skriver Steffo i inlägget.

I ett meddelande till Hänt skriver Steffo kortfattat om vad som hände. Trots det som skett verkar humöret vara på topp.

”Det var mental brottning och jag högg mot ett revben. Inte mer än så!! Lite blodvite då och då gör susen”.

FOTO: TT/Instagram

Annons