Steffos pikar mot Frida Nordstrand efter inhoppet i Nyhetsmorgon

Steffo törnquists hån mot Frida nordstrand i nyhetsmorgon
Frida Nordstrand hoppade in vid Steffo Törnquists sida i morgonens sändning av Nyhetsmorgon. Steffo var väldigt road över Fridas ångest inför att springa Stockholm marathon nästa vecka – och retas därför en aning.
Annons

Under torsdagsmorgonen programledde Steffo Törnquist Nyhetsmorgon ihop med Frida Nordstrand. Sportjournalisten Frida Nordstrand, 38, har TV4-tittarna sett i rutan innan, men då som programledare för bland annat Vinnarskallar.

Annons

Men vi har även sett henne hoppa in i Nyhetsmorgon vid Steffo Törnquists sida vid ett tidigare tillfälle. I februari i år ersatte hon Jenny Strömstedt, som vanligtvis är den som huserar i rutan tillsammans med Steffo Törnquist, som då hade gått på sportlov.

Redan då, efter sin premiär i Nyhetsmorgon, uppskattades Frida Nordstrand av tittarna. Och inga undantag är det den här gången. I ett av Nyhetsmorgons Instagram-inlägg hyllar tittarna Frida Nordstrand.

Annons

Frida är bra”, skriver en glad tittare.

Mera Frida”, skriver en till.

Frida duktig och trevlig vikarie till Rania. Kul för Steffo säkert och för oss. Ps. Rania är ockå kanonbra”, skriver ännu en.

Steffo Törnquists pik till Frida Nordstrand

Som vanligt behandlades flera ämnen i morgonens sändning. Bland annat pratade de om att Frida Nordstrand ska springa Stockholm marathon om en vecka, och om ångesten hon känner inför det, vilket Steffo Törnquist fann mycket underhållande. Han pikade sin kollega många gånger under sändningen. Även i ett inlägg på Instagram påpekar han att han retats en del med henne.

Jobbar med Frida idag. Hon pratar inte om annat än ångesten hon känner inför maran hon ska springa om en vecka. Otränad. Opeppad. Kan hända att jag retas lite”, skriver Steffo Törnquist

Annons

Bland kommentarerna får Steffo Törnquist däremot ta emot en del kängor från tittare.

Go Girl go. När Steffo sprungit sin Mara kan han snacka. Innan dess är det bara tecken på avundsjuka”, skriver en tittare.

Godmorgon Steffo. ..istället för att retas borde du göra henne sällskap istället för att hänga på golfbanan”, skriver en annan.

Otränad – nä den köper jag inte”, skriver ännu en.

Annons

Heja Frida Nordstrand och alla andra som ska springa loppet!

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…