LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Steffo Törnquists bild på sonen får alla att häpna – slående likheten

02 jan, 2024 
Steffo Törnquist
Nyligen fyllde Steffo Törnquists son Max år.
Men när Steffo skulle gratulera honom på Instagram var det en sak som fick följarna att förvånas – den slående likheten!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Steffos förklaring efter gästens känga i NyhetsmorgonBrand logo
Steffos förklaring efter gästens känga i Nyhetsmorgon

Programledaren Steffo Törnquist,67, är en av de TV4:s mest omtyckta programledarna och han syns flitigt i det populära programmet Nyhetsmorgon.

Sedan 2008 är han gift med Caroline Törnquist och genom henne fick han bli bonuspappa till barnen Amelie och Robert. Sedan ett tidigare förhållande har han även sin biologiska son Max.

I slutet på juli kunde Steffo komma med den glädjande nyheten om att familjen växt – hans son Max välkomnade en liten dotter, Leiah, till världen och Steffo blev därmed farfar för första gången.

Steffo Törnquist gratulerar sonen Max: ”Min älskade son”

Men sedan dess har en tid gått, och familjen har hunnit nu fira lilla Leiahs allra första jul ihop. Kort efter jul är det dessutom dags för sonen Maxs födelsedag, närmare bestämt den 25 december.

Annons

Det är i ett Instagram-inlägg som pappa Steffo passar på att gratulera sin son på födelsedagen.

Till inlägget skriver han:

”Tjohoooo idag hurrar vi för min älskade son Max, som fyller 36 år och som tyvärr är rätt mycket bättre än mig på golf (och f ö på det mesta) puss och kram älskade Mackan”

I kommentarsfältet är det många följare som också vill passa på att gratulera och hylla Max.

Följarnas reaktioner efter bilden på sonen Max – likheten till Steffo chockar

Men det är även många som lägger märket till en viss detalj – nämligen likheten mellan Max och Steffo! Likheten går inte onämnd och följarna blir alla chockade.

”Så lik sin far”, skriver en följare.

”Oj vad Max är lik dig Steffo! Verkligen pappa upp i dagen!”, tycker en annan.

”Men gud sååå lika ni är!”, påpekar en tredje följare.

”Grattis till Max, din son är väldigt lik dig. Men det har du väl hört förr. Trevlig fortsättning på julen.”, hälsar en fjärde följare.

En annan blir dessutom lurad av bilden, och tycker att pappa och son är så pass lika att det lika gärna kunnat vara Steffo själv!

”Trodde detta var Steffo! Hur kan man bli, såå lika.”, skriver personen.

FOTO: Instagram / TV4Play

Annons