TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Steffo Törnquist bekräftar otroheten: ”Alldeles för ofta”

26 okt, 2022 
Steffo Törnquisr
Steffo Törnquist är gift med hustrun Caroline Törnquist sedan 2008.
Men i podden Fördomspodden delar han med sig av hur hans kärleksliv såg ut innan han träffade Caroline.
Annons
Då kommer du se Steffo Törnquist i rutan i sommarBrand logo
Då kommer du se Steffo Törnquist i rutan i sommar

Steffo Törnquist, 66, är ett folkkärt ansikte i tv-rutan. Idag är han av de populära programledarna i TV4:s Nyhetsmorgon.

Under flera års tid sände Steffo programmet tillsammans med Jenny Strömstedt, 49, och duon var ett riktigt radarpar. Men på senaste tiden är det lite blandat vem som leder skutan tillsammans med Steffo.

I Nyhetsmorgon får vi ta del av nyheter som varvas med fördjupande diskussioner, bevakning av de senaste trenderna, personliga intervjuer, kultur och sport. I varje sändning får vi ta del av programledarnas intervjuer med gästerna i studion och ibland kan det ske att programledarna delar med sig lite av sitt privatliv.

Plötsliga utfrågningen om otroheten framför alla

Nyligen när Steffo ledde programmet ihop med Jenny Alversjö,48, kom sändningen att bli allt mer personlig än vad Steffo kanske räknade med. Sedan 2008 är Steffo lyckligt gift med hustrun Caroline Törnquist, 62. Makarna har inga gemensamma barn men de båda har barn sedan tidigare relationer som de istället är bonusföräldrar till.

Annons

I sändningen gästade Anna Bennich från Relationsakuten och pratade om otrohet, varpå Anna frågade Steffo om han hade varit otrogen. Något som gjorde programledaren chockad och paff.

– Ehh…, nu ska vi inte prata om mig, svarade Steffo i programmet innan han ifrågasatte om det inte finns några tillfällen där en otrohet kan vara positiv.

Steffo Törnquist bekräftar otroheten: ”Alldeles för ofta”

Nyligen var det dags igen för Steffo att öppna upp sig om sitt privatliv. Denna gång i podden Fördomspodden som drivs av Emil Persson. I podden fick Steffo svara på påståendet om att han inte har varit helt trogen under hela livet.

– Nej det stämmer, svarade han då.

Emil ställde då en motfråga och frågade när han inte varit trogen.

– I början av mitt liv, jag fattade vid en viss ålder att jag aldrig någonsin kommer att ljuga eller vara otrogen. För jag hade inte bara skadat andra utan också mig själv, men framför allt andra så mycket och det har jag hållit, svarade han.

Var du notoriskt otrogen?


– Jag vet inte hur man definierar notoriskt, men det hände alldeles för ofta, svarade Steffo.

FOTO: Lina Siksjö/Aftonbladet/TT

Annons