Steffo Törnquist konfronteras om otrohet – direktsänt i Nyhetsmorgon

Steffo Törnquist

Steffo Törnqvist blev plötsligt utfrågad om sitt privatliv.
Mitt i direktsändningen av Nyhetsmorgon ställdes frågan gällande om Steffo varit otrogen – något som programledaren fick besvara där och då.
0:28

Efter reklamen: Steffo Törnquists egna ord om Jenny Strömstedt: ”Klantig”

(0:28)

Slå på ljud

Steffo Törnquist, 66, är en av de populära programledarna i TV4:s Nyhetsmorgon. Under flera års tid sände Steffo programmet tillsammans med Jenny Strömstedt, 49, och duon var ett riktigt radarpar. Men på senaste är det lite blandat vem som leder skutan tillsammans med Steffo.

Stora ändringen för Nyhetsmorgons framtid

Tidigare i veckan blev det känt att tittarna kommer få ännu mer tid tillsammans med Steffo och gänget. TV4 avslöjade då nämligen att Nyhetsmorgon framöver kommer att bli två timmar längre. Vanligtvis sänds Nyhetsmorgon 05.45 till 10.00 på vardagar, och kl 07.58 till 11.30 på helger.

Men från och med i höst kommer programmet att starta 05:45 och sändas ända tills 12:00 på måndagar till fredagar. Detta innebär att programmet utökar med hela 10 extra timmar per vecka och det utlovas massvis av spännande material.

– Vi vill ge tittarna ännu mer av allt, sa programledare Soraya Lavasani, 40, när nyheten offentliggjordes.

Plötsliga utfrågningen om otroheten framför alla

Under fredagsmorgonen ledde Steffo Nyhetsmorgon ihop med Jenny Alversjö, 48, och sändningen kom att bli allt mer personlig än vad Steffo kanske hade kunnat ana. Sedan 2008 är Steffo gift med hustrun Caroline Törnquist, 62. Makarna har inga gemensamma barn men de båda har barn sedan tidigare relationer som de istället är bonusföräldrar till.

I Nyhetsmorgon är just relationer ett återkommande samtalsämne men det är inte allt för ofta som programledarnas egna relationer kommer på tal. Men då Anna Bennich från Relationsakuten fanns på plats i studion och pratade om ämnet otrohet – skedde plötsligt det oväntade. Anna frågade nämligen Steffo om han varit otrogen. En fråga som programledaren inte såg ut att vara helt förberedd på att besvara.

– Ehh…, nu ska vi inte prata om mig, svarar Steffo i programmet innan han ifrågasätter om det inte finns några tillfällen där en otrohet kan vara positiv.

FOTO: TV4, Karin Törnblom/TT

SENASTE NYTT!