steffo törnquist

Steffo Törnquist utsattes för rån – egna orden om händelsen

Steffo Törnquist

Steffo Törnquist är en av TV4:s mest folkkära profiler.
Men trots framgångarna har han stött på motgångar.
Nu väljer programledaren att berätta om rånet han utsattes för.
Steffos förklaring efter gästens känga i Nyhetsmorgon
0:38

Efter reklamen: Steffos förklaring efter gästens känga i Nyhetsmorgon

(0:38)

Slå på ljud

Steffo Törnquist är en av Sveriges mest omtalade och folkkära programledare. Han är en av pionjärerna på TV4 och har synts i tv-rutan sedan 90-talet. Törnquist är dessutom en av de stående programledarna i Nyhetsmorgon och charmar såväl tittare som gäster i morgonprogrammet.

Men nu väljer han att bryta tystnaden om rånet han utsattes för under 80-talet.

Steffo Törnquists avslöjande – går snart i pension

Steffo har hunnit fylla 66 år och har nu efter 25 år på kanalen meddelat att han inom snar framtid kommer att gå i pension. För ett tag sedan gick han även ner i tid från att leda Nyhetsmorgon två dagar i veckan till numera en dag, något han berättat om i en tidigare intervju med Hänt.

– Ja delvis stämmer det, jag har jobbat två dagar i veckan i 25 år. Syftet med att gå ner till en dag är att jag ska orka några år till. Jag väntar på min fru som är lite yngre än mig. När hon går i pension då kan jag lägga av, jag orkar inte två dagar längre, berättade han då.

Steffo

Steffo har hållit ställningen i Nyhetsmorgon i över 20 år.

FOTO: TV4

Steffo Törnquist om händelsen: ”Rånades”

Förutom att vara en stor del av svensk tv så är Steffo Törnquist verksam på sociala medier. Hans personliga Instagram-konto har över hela 140 000 följare och han uppdaterar nästan dagligen om sin vardag.

Och denna gång så tar han följarna tillbaka i tiden för att berätta om en händelse som inte var särskilt rolig.

När tv-profilen arbetade på Expressen utsattes han med flera nämligen av ett rån, vad han iallafall minns det som, berättar Steffo själv på Instagram.

”Dök upp i flödet. Typ 1982. Vi lekte gatumusikanter i syfte att få ihop ett bra reportage i Expressen där trion arbetade. Vi fick ihop en hel del slantar, men om jag minns rätt rånades vi på slutet och det hela gick +/- noll. Lasse Lindström, Figge Falk och Moi, tack för kul påminnelse”, skriver Steffo om händelsen i ett Instagram-inlägg.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN