Steffo Törnquist om hustruns oväntade drag i Nyhetsmorgon

Caroline och Steffo
Steffo Törnquist agerar programledare i Nyhetsmorgon flera dagar i veckan.
I söndags saknades han i rutan – men istället dök hustrun Caroline Törnquist upp.
Nu berättar TV4-profilen om den oväntade omväxlingen.
Annons

TV4-profilen Steffo Törnquist, 64, är ett välbekant ansikte för tittarna. Sedan 2000 är han en av programledarna för Nyhetsmorgon och vi får ofta se honom i sällskap av parhästen Jenny Strömstedt, 47.

Annons

När det kommer till privatlivet är Steffo gift med juristen Caroline Törnquist, 59, sedan tolv år tillbaka. Steffo och Caroline är båda föräldrar till vuxna barn som de har sedan tidigare relationer.

I sociala medier får Steffos följare en inblick i hans liv tillsammans med hustrun. Det verkar som att makarna är väldigt fina mot varandra och när Steffo skriver om Caroline refererar han ofta till henne som ”fru morot”. I november la Nyhetsmorgon-programledaren upp en bild på sin stora kärlek och i bildtexten berättade han om lyckan över att ha fått med sig henne ut på äventyr.

Annons

Fru Morot är hjälte idag – med i skogen, regn och hutter, men inget gnäll”, skrev Steffo då.

Caroline Törnquist i Nyhetsmorgon

Sedan dess har Steffo Törnquist delat med sig av flera fina stunder tillsammans med hustrun, bland annat när de varit på resande fot, diverse event eller bara hemma i sin trädgård.

I söndags hittade Steffo och Caroline dock på aktiviteter på olika håll. De hade då bytt plats med varandra och medan Steffo satt hemma i soffan var Caroline med i Nyhetsmorgon. Hon intervjuades av Jenny Alversjö, 46, och berättade om vad som är viktigast att tänka på när man ska skriva testamente.

Under inslaget kommenterar Jenny inte att detta är Steffos hustru – men i sociala medier har den stolta maken lagt upp en bild där han berättar om Carolines medverkan i Nyhetsmorgon.

Annons

”Idag var det ombytta roller. Jag sitter hemma och käkar frukost och tittar på min äkta hälft i Nyhetsmorron. Hon är ASBRA”, skriver Steffo i inlägget.

I kommentarsfältet har många kända TV4-profiler lämnat en hälsning, bland andra Steffo Törnquists parhäst Jenny Strömstedt, som valt att skicka ett par peppande och kärleksfulla emojis.

FOTO: Hans Shimoda/TT, TV4

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…