LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Steffo Törnquist dyra smycke – här är svindlande prislappen

23 aug, 2023 
Frida Eklöf
Steffo Törnquist
Den folkkära programledaren Steffo Törnquist har minst sagt haft stora framgångar i sin karriär.
I en bild på Instagram visar han nu upp sitt dyra smycke, och det är inte billigt!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Steffo Törnquist svar på tittarnas kommentarer om hans nya lookBrand logo
Steffo Törnquist svar på tittarnas kommentarer om hans nya look

TV4-profilen Steffo Törnquist, 67, är en av de mest omtyckta programledarna och han syns flitigt i det populära programmet Nyhetsmorgon.

Sedan 2008 är programledaren gift med kärleken Caroline Törnquist, 63. Makarna har inga gemensamma barn med sedan ett tidigare förhållande har Steffo sonen Max. Caroline har även barnen Amelie och Robert sedan tidigare.

Och när Steffo inte jobbar med Nyhetsmorgon så umgås han gärna med sin familj och vänner.

Steffo Törnquists dyra smycke – här är den svindlande prislappen

Dock är det inte bara genom tv-rutan som Steffo förgyller vår allas vardag. Han är utan tvekan även en livsnjutare av rang, åtminstone om man kollar på hans sociala medier. Där han ofta delar med sig av glimtar från hans händelserika liv.

Det var tidigare i augusti som Steffo publicerade en bild på sin Instagram där han var ute till sjöss tillsammans med goda vänner.

På Steffos bild kunde även den med ett tränat öga för detaljer skymta en ring på ett av hans finger, och den har minst sagt en svindlande prislapp.

Annons

– Jag har tillräckligt mycket pengar för att kunna göra precis vad jag vill resten av mitt liv, berättade Steffo Törnquist när han gästade Emil Perssons Fördomspodden.

Steffo Törnquists stora familjelycka – har blivit farfar

Det var tidigare i år som Steffo avslöjade den glädjande nyheten att hans son Max väntade barn och att han skulle bli farfar för första gången.

Annons

”I samma ögonblick min son Max föddes för 35 år sen förstod jag vad livet går ut på. Nu ska han och hans underbara Derya ha barn och jag ska bli FARFAR. Tjohooooooooooooooooooooooooooooooo, som jag längtar. Jag älskar Max och Derya och snart får jag en till att älska. Och busa med. Och göra fisljud med. Och lära spela gitarr, fiska, läsa saga, kramas med. Sa jag göra fisljud? Underbart”.

”Farfar-dansen. 3003 gram”, följt av flera röda hjärtan.

Sondottern har fått namnet Leiah, och tre dagar efter familjens nytillskott kom till världen beskrev Steffo hur han aldrig kommer att kunna säga nej till det söta lilla knytet.

”Jag är förlorad, efter tre dagar på detta klot har Leiah skickligt kopplat greppet och farfar kommer ALDRIG att förmå sig neka någon önskan, hon uppvisar också överraskande mognad, exempelvis uppskattning för resevoarpennor och Tom Waits-citat, kärlek”, skriver Steffo på sin Instagram.

FOTO: TV4 PLAY

Annons