LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Steffos bebislycka – första bilden på nytillskottet

02 aug, 2023 
Johanna Talamo
Nyhetsmorgon
I våras avslöjade Steffo Törnquist att hans son Max väntade barn och för några dagar sedan kom beskedet att Steffo nu blivit farfar.
Nu visar den omtyckta TV4-profilen för första gången upp barnbarnet.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Mark Levengood om Jenny Strömstedts miss i NyhetsmorgonBrand logo
Mark Levengood om Jenny Strömstedts miss i Nyhetsmorgon

Steffo Törnquist syns frekvent i det populära tv-programmet Nyhetsmorgon där han har kommit att bli en av TV4:s mest omtyckta programledare. Han lever tillsammans med hustrun Caroline Törnquist som han gifte sig med 2008.

Steffo har en son, Max, som kom till i en tidigare relation och han är även bonuspappa till makan Carolines barn, Amelie och Robert. Nu har sonen Max blivit pappa och därmed kan Steffo titulera sig farfar – nu delar han stolt den första bilden tillsammans med nytillskottet.

Steffo Törnqvist delar nyheten om att bli farfar för första gången

Det var på Steffos Instagram som han för första gången delade den glädjande nyheten om att hans son Max snart skulle bli pappa.

Under bilden som han då delade skrev han ut sina känslor om nyheten och man kunde minst sagt se att Steffos stolthet lös igenom i varenda ord.

”I samma ögonblick min son Max föddes för 35 år sen förstod jag vad livet går ut på. Nu ska han och hans underbara Derya ha barn och jag ska bli FARFAR.”, skrev Steffo då och fortsatte.

Annons

”Tjohooooooooooooooooooooooooooooooo, som jag längtar. Jag älskar Max och Derya och snart får jag en till att älska. Och busa med. Och göra fisljud med. Och lära spela gitarr, fiska, läsa saga, kramas med. Sa jag göra fisljud? Underbart”.

Steffo Törnquist visar upp barnbarnet för första gången

Steffo Törnquists efterlängtade barnbarn kom till världen för drygt en vecka sen. Han delade även då med sig av nyheten genom att lägga upp en video på sin Instagram som visade på sina dansande fötter och skrev:

”Farfar-dansen. 3003 gram”, följt av flera röda hjärtan.

I ett privat meddelande till Hänt beskrev han även den stora lyckan om att hans älskade sondotter äntligen var född.

”Det är alltid magi när ett nytt liv föds, när en ny människa blir till. Att det den här gången var mitt barnbarn, min sons dotter, som kom till minskar inte känslan av underverk ett dugg. Jag älskade henne innan hon var född och det tilltar. Dessutom är hon ursöt och har redan första dygnet visat på ett starkt intellekt”, skrev han då.

Annons

Nu delar Steffo Törnqvist för första gången med sig av bilder tillsammans med nytillskottet – sondottern Leiah och i texten beskriver han hur han aldrig kommer att kunna säga nej till det söta lilla knytet.

”Jag är förlorad, efter tre dagar på detta klot har Leiah skickligt kopplat greppet och farfar kommer ALDRIG att förmå sig neka någon önskan, hon uppvisar också överraskande mognad, exempelvis uppskattning för resevoarpennor och Tom Waits-citat, kärlek”, skriver Steffo på sin Instagram.

Under bilden strömmar det dessutom in lyckohälsningar och grattis-kommentarer från Steffos följare.

”Grattiskramar, finns inget bättre här i livet, än barnbarn”, hälsar en följare.

”En så lycklig bild! Grattis till dig och lilla prinsessan”, skriver en annan.

”Stort grattis, ni lyser av lycka & stolthet”, påpekar en annan.

FOTO: TV4 play/Instagram

Annons