TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Därför känner du igen Hov1-Dantes flirt Steffi Méndez

08 jun, 2021 
Steffi Mendez och Hov1-Dante
Dante Lindhe har delat med sig av flera flirtiga bilder på influencern Stephanie Méndez.
Känner du igen Steffi? Det är inte alls konstigt!
Annons
5 kändispar med rekordkorta äktenskapBrand logo
5 kändispar med rekordkorta äktenskap

Under flera veckors tid har Hov1-medlemmen Dante Lindhe, 25, delat med sig av bilder på Stephanie Méndez, 25, även kallad Steffi. Det är en flirtig stämning på sociala medier och de verkar vara på en romantisk semester ihop.

Det var hösten 2020 som det uppdagades att Dante och ex-flickvännen influencern Amanda Strand, 21, hade valt att gå skilda vägar. Det endast några månader efter att de köpt en lägenhet ihop. De hann vara ett par i ett år innan de gjorde slut.

Steffi Méndez är Leo Méndez dotter

Nu verkar det alltså som att Dante kan ha hittat kärleken igen? Den lycklige kan alltså vara Steffi. Om man som fan och följare känner igen Steffi Méndez är det inte alls konstigt. Hon är nämligen dotter till artisten Leo Méndez, 45.

Steffi och pappa Méndez på scen
Steffi och pappa Méndez.

Vem är Steffi Méndez?

Steffi har tidigare varit bosatt i Chile, men har nu under en längre tid bott med sin pappa och syster Eva-Louise i Sverige.

Annons

Steffi är ingen okänd person, tvärtom. Hon är influencer och har över 1,2 miljoner följare på Instagram. I Sverige är hon kanske inte lika känd som i Chile, ännu!

Hon är också skådespelare som medverkat i den chilenska tv-serien Tranquilo papá, samt varit en av deltagarna i chilenska Masterchef celebrity.

En del av familjen Méndez
En del av familjen Méndez samlad.

Det är en hel del olika inlägg som publicerats från turturduvorna på Instagram från deras semester. När och om de kommer bekräfta att de är ett par får helt enkelt framtiden utvisa, för det är i alla fall inget de valt att göra ännu!

FOTO: Instagram, Carolina Byrmo/TT

Annons