Därför känner du igen Hov1-Dantes flirt Steffi Méndez

Steffi Mendez och Hov1-Dante

Dante Lindhe har delat med sig av flera flirtiga bilder på influencern Stephanie Méndez.
Känner du igen Steffi? Det är inte alls konstigt!

Under flera veckors tid har Hov1-medlemmen Dante Lindhe, 25, delat med sig av bilder på Stephanie Méndez, 25, även kallad Steffi. Det är en flirtig stämning på sociala medier och de verkar vara på en romantisk semester ihop.

Det var hösten 2020 som det uppdagades att Dante och ex-flickvännen influencern Amanda Strand, 21, hade valt att gå skilda vägar. Det endast några månader efter att de köpt en lägenhet ihop. De hann vara ett par i ett år innan de gjorde slut.

Méndez barn har vuxit upp – så ser Leo och syskonen ut idag

Steffi Méndez är Leo Méndez dotter

Nu verkar det alltså som att Dante kan ha hittat kärleken igen? Den lycklige kan alltså vara Steffi. Om man som fan och följare känner igen Steffi Méndez är det inte alls konstigt. Hon är nämligen dotter till artisten Leo Méndez, 45.

Steffi och pappa Méndez på scen

Steffi och pappa Méndez.

FOTO: Instagram

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Vem är Steffi Méndez?

Steffi har tidigare varit bosatt i Chile, men har nu under en längre tid bott med sin pappa och syster Eva-Louise i Sverige.

Steffi är ingen okänd person, tvärtom. Hon är influencer och har över 1,2 miljoner följare på Instagram. I Sverige är hon kanske inte lika känd som i Chile, ännu!

Hon är också skådespelare som medverkat i den chilenska tv-serien Tranquilo papá, samt varit en av deltagarna i chilenska Masterchef celebrity.

En del av familjen Méndez

En del av familjen Méndez samlad.

FOTO: Instagram

Det är en hel del olika inlägg som publicerats från turturduvorna på Instagram från deras semester. När och om de kommer bekräfta att de är ett par får helt enkelt framtiden utvisa, för det är i alla fall inget de valt att göra ännu!

LÄS OCKSÅ: Här är allt du vill veta om Leo Méndez

LÄS OCKSÅ: Méndez ärliga ord om livskrisen efter Melodifestivalen

FOTO: Instagram, Carolina Byrmo/TT