ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Stefan Odelbergs hemliga överenskommelse med Lotta Engberg

13 feb, 2022 
STEFAN ODELBERG, LOTTA ENGBERG
Sedan snart två år tillbaka är det Lotta Engberg och Stefan Odelberg som turas om med att vara programledare för Bingolotto. Normalt sett kör de två helger var i månaden men ibland kan det ändras.
Nu berättar Stefan för Hänt om det hemliga samtalet med Lotta – där hon erbjöd sin hjälp.
Annons
Fem anledningar till att vi saknar Rickard Olsson i tv-rutanBrand logo
Fem anledningar till att vi saknar Rickard Olsson i tv-rutan

Stefan Odelberg, 47, och Lotta Engberg, 58, är dem som styr skutan i Bingolotto, sedan ungefär två år tillbaka. Däremot är det inte allt för ofta som programledar-duon syns tillsammans i tv-rutan. De gånger de leder programmet ihop är endast vid större sändningar, som till exempel på Uppesittarkvällen och på Nyårsbingot.

I normala fall är de med andra ord själva i studion och upplägget går till på så vis att den ena sänder två söndagar i rad och sedan sänder den andra två söndagar i rad. Stefan har tidigare berättat för Hänt om samarbetet med Lotta och han tycker att det funkar alldeles utmärkt.

Sanningen bakom Stefan Odelbergs frånvaro i Bingolotto

Förra söndagen var Stefan äntligen på plats i Bingolotto-studion igen, efter att ha drabbats av covid. Det hela ledde till att Lotta hoppade in i hans ställe och många tittare började undra var Stefan egentligen höll hus.

Annons

Som sagt visade det sig att han hade fått covid och när Hänt når honom berättar han mer om sjukdomsperioden som ledde till sjukskrivning från Bingolotto.

– Det verkade vara väldigt lättsamt sjukdomsförlopp för de flesta, men jag fick svin-hög feber i tre dagar och sedan jätteont i huvudet i tre dagar. Jag kände mig helt död i sex dagar, säger Stefan till Hänt.

Stefan började då närma sig sin sändnings-söndag och till en början räknade han kort och gott med att kunna gå till jobbet.

– Jag kände såhär "nej men det här kommer gå bra, jag kommer hinna friskna till innan dess liksom", förklarar Stefan för Hänt.

Hemliga överenskommelsen med Lotta Engberg: ”Ring mig”

Men då fick Stefan ett samtal från Lotta Engberg och efter det, samt ett samtal med Bingolottos producent så ändrades Stefans planer helt.

– Men då sa Lotta det att "bara så du vet, ring mig om du känner att du inte vill riskera något". Då sa jag "tack, men det är nog bra", hade Stefan sagt till en början.

– Men sedan så ringde producenten och så kom vi fram till att det är bättre att skita i det, och det var faktiskt tur för jag hade inte orkat göra det programmet, säger Stefan och tillägger:

– Så då ringde jag Lotta och det var inga problem, hon satte sig in i det.

FOTO: Tommy Holl/TT, Ola Axman/TT

Annons