LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Lotta Engbergs långa frånvaro – därför syns hon inte alls

13 feb, 2022 
Lotta Engberg
Lotta Engberg syns två gånger i månaden i TV4:s Bingolotto och titt som tätt i kärleken doktor Mikael Sandströms sociala medier-kanaler.
Men Lotta är väldigt frånvarande på sina egna plattformar – trots frågor från fansen.
Annons
Dr Mikael om livsfarliga händelsen under inspelningen av ”The Island Sverige”Brand logo
Dr Mikael om livsfarliga händelsen under inspelningen av ”The Island Sverige”

Lotta Engberg slog igenom under 80-talet. Närmare bestämt 1983, då det blev studiopremiär för artisten. Lotta körade då på låten Diggi-loo diggi-ley och det var även första gången hon sjöng i en studio.

Sedan dess har karriären blomstat! Lotta släppte album efter album och toppade listorna. För att inte tala om låten Fyra Bugg Och En Coca-Cola som hon vann med i Melodifestivalen 1987.

På senare dagar har Lotta Engberg istället blomstrat i tv-rutan med Lotta på Liseberg och Bingolotto varje månad året om. Däremot är hon frånvarande på sociala medier, trots följarnas frågor.

Lotta Engberg och Mikael ”Soldoktorn” Sandströms kärlekslycka

Ingen har väl vid det här laget missat att Lotta Engberg och Mikael Sandström, känd som ”soldoktorn” eller ”doktor Mikael” i TV4, är tillsammans idag. Kanske inte så konstigt egentligen, då deras flirt inleddes i kvällspressen.

Annons

I fjol flyttade de in en villa tillsammans, strax utanför Göteborg. Paret har även medverkat i TV4:s Tillsammans med Strömstedts där de berättade om kärleken till varandra.

– Jag vill inte veta så mycket. Jag vill känna. Jag vill känna och njuta. Det är så fantastiskt att få känna sig lycklig. Nu fick jag tårar i ögonen bara för att jag sa så, sa Lotta Engberg då om de starka känslorna.

– Det känns jättespännande på väldigt många olika sätt. Det är så mycket roligare och ett helt annat liv, hon är verkligen en intensiv och levnadsglad person, sa Mikael vid tillfället.

Lotta Engbergs frånvaro i sociala medier – svarar inte följarna

Det råder ingen tvekan om att Lotta Engberg har många fans. Förutom att folk gillar musiken så är hon som tidigare nämnt en uppskattad profil i Bingolotto och Lotta på Liseberg.

Annons

Däremot är hon inte lika flitig att uppdatera sitt Instagram-konto. Den senaste bilden är flera månader gammal och bara ett par få uppdateringar sker per år. Senaste uppdateringen är på henne själv och Mikael för snart ett år sedan.

Det är även ofta hon får frågor på Instagram som inte besvaras.

Bland andra en följare som skriver:

”Du har på dig en jättefin vit skjorta i kvällens Bingolotto. Var har du köpt den?”

Hej såg på bingolotto idag du hade ett par svarta snygga skinnstövlar var har du köpt dessa?”, undrar en annan.

Det råder ingen tvekan om att Lotta Engberg har mycket annat att stå i. Vi önskar henne all lycka!

FOTO: TT / TV4

Annons