LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Stefan Odelberg tillbaka i Bingolotto – detta blir hans roll: ”Känns fantastiskt”

21 jun, 2024 
stefan odelberg tillbaka i bingolotto
Det har gått ett år sedan Stefan Odelberg tvingades lämna Bingolotto.
Nu är han klar för programmet igen!
– Att återigen interagera med alla underbara tittare känns som en ära, säger han till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Stefan Odelbergs olämpliga skämt till kungen – hemliga uppgörelsenBrand logo
Stefan Odelbergs olämpliga skämt till kungen – hemliga uppgörelsen

Nu har schemat för sommarens Bingolotto sommarkväll släppts och i vanlig ordning är det under ledning av Casper Janebrink, 54, och Agneta Sjödin, 56.

På midsommarafton spelas midsommarbingo med de ordinarie programledarna Lotta Engberg, 61, och Daniel Norberg, 34. Kvällen till ära kommer det inte bara spelas bingolotto utan det ska även sjungas allsång. Till sin hjälp har Bingolotto bland annat Lasse Kronér, 61, och Elisabeth "Bettan" Andreassen, 66.

Och efter midsommarbingot är det sommarkvällarna som drar igång! De direktsända bingospelen från Askims camping med andra ord.

Stefan Odelberg klar för Bingolotto 2024

Och den 4:e augusti kommer Bingolotto sommarkväll få besök av en alldeles speciell gäst! Nämligen den före detta programledaren Stefan Odelberg, 49.

Annons

– Det känns fantastiskt roligt att gästa Bingolotto igen! Jag har ju många fina minnen från min tid som programledare, och jag vet att många tittare har uppskattat mina inslag. Så det känns väldigt hemma, säger Stefan till Hänt.

Stefan berättar vidare att han fått frågan tidigare, men det har helt enkelt inte passat.

– Ja, jag har fått förfrågningar tidigare, men jag har varit fullt upptagen med min egen show My Close-Up och kärleken jag gett till min publik där. Men när jag nu fick denna möjlighet, kände jag att det var rätt tid att göra en liten comeback som gäst, säger han till Hänt och fortsätter:

– Det var ett självklart val för mig att tacka ja. Bingolotto har alltid haft en speciell plats i mitt hjärta, och att få möjligheten att återigen interagera med alla underbara tittare känns som en ära.

Det här kommer Stefan Odelberg göra i programmet

Annons

Faktum är att han till och med trollade bort sig själv ur bild när han tackade för sin tid som programledare i Bingolotto.

Vad kommer du bjuda på nu när du ska gästa programmet?

– Jag kommer att skapa överraskande inslag precis som när jag trollade bort mig själv ur sändningen i mitt sista program förra året. Precis som då, kommer jag nu inte tala om vad jag ska göra i förväg. Men jag skapar alltid saker ur mitt mission genom orden energi, överraskningar och omtanke. Man får helt enkelt vänta och se, spännande va!, säger Stefan till Hänt.

FOTO: TV4, Tommy Holl/TT

Annons