BreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreaking
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Stefan Odelberg lämnar Bingolotto – Daniel Norberg tar över

13 apr, 2023 
André Färnsveden
Gabriella Håkansson
Lotta Engberg och Stefan Odelberg
Stefan Odelberg har de senaste åren lett Bingolotto ihop med Lotta Engberg.
Men nu ersätts han av Daniel Norberg, det avslöjas i ett pressmeddelande.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Rickard Olssons ilska efter beskedet i Bingolotto: ”Vilken skandal”Brand logo
Rickard Olssons ilska efter beskedet i Bingolotto: ”Vilken skandal”

Stefan Odelberg, 48, har under tre års tid lett Bingolotto tillsammans med Lotta Enberg 60. Men nu kommer plötsligt ett oväntat besked – Stefan lämnar nämligen över stafettpinnen. Efter sommaren är det nämligen Daniel Norberg, 33, som tar över uppdraget.

Daniel Norberg tar över Binglotto efter Stefan Odelberg

I ett pressmeddelande berättar nu Daniel om lyckan över sitt nya uppdrag.

– Att det är ett mycket ärofyllt och viktigt uppdrag inser jag inte minst då jag får berättat för mig att Folkspel sedan starten 1991 betalat ut över 17,5 miljarder till föreningslivet som sålt lotter. Det är oerhört mycket pengar som verkligen gjort skillnad för vår unika folkrörelse, säger han.

Daniel Norberg
Daniel Norberg tar över Bingolotto. Foto: TT

Det här är däremot inte första gången som Daniel kliver in som Bingolotto-programledare. I julas under nyårssändningen fick han nämligen prova på uppdraget för första gången. Ihop med Sarah Dawn Finer, 41, agerade han nämligen nyårsvärd vilket innebar att han sände programmet med Lotta, Stefan och Sarah. Inför nyårssädningen berättade han för Hänt om glädjen över att få vara en del av programmet.

Annons

”Det känns ju RIKTIGT kul!! Att få stå med Sarah, Stefan och Lotta dessutom som är sådana otroliga proffs känns mycket spännande. Det är ju faktiskt lite av en pojkdröm att dessutom få hålla i en bingodragning och läsa upp ”BERTIL 3” osv. Haha! Att vinna på Bingolotto är ju fantastiskt, men att få LEDA programmet kanske är den största vinsten av dem alla! Haha!!Jag tackade ja direkt. Älskar också att få ha på min smoking. Hoppas på att det gäller även i programmet”, skrev då Daniel i ett meddelande till Hänt.

Stefan Odelbergs ord om att lämna Bingolotto

Stefan Odelberg har själv uttalat sig i pressmeddelandet. Där berättar han om tacksamheten för att fått ta sig an uppdraget.

– Att ha fått programleda Bingolotto igenom en pandemi, ett 30-årsjubileum och en rekorduppesittarkväll är fantastiskt, stort tack till all publik och för förtroendet från Folkspel, säger Stefan.

När Hänt når Daniel delar han med sig av ytterligare några ord gällande sitt nya jobb.

”Så fantastiskt roligt! Ett riktigt ärofyllt uppdrag som både är roligt och viktigt! Tänk att få vara en i ledet av legender som Loket, Kronér, Olsson, Odelberg osv. Och nu dessutom tillsammans med Lotta Engberg! Det känns så spännande”, skriver Daniel Norberg i ett sms till Hänt.

Hänt har sökt Stefan Odelberg för en kommentar.

FOTO: Tommy Holl/TT

Annons