LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Stefan Odelberg om relationen till Mikael Sandström

18 okt, 2020 
AvLovisa Ström
Stefan Odelberg & Mikael Sandström
Stefan Odelberg och Lotta Engberg är Bingolottos nya programledarduo.
Nu öppnar Stefan upp om relationen till kollegan, och hur den hade varit annorlunda om hon inte varit tillsammans med Mikael Sandström.
”Sovit över”, skriver han.
Annons
Lotta Engberg och Mikael Sandström kärlekssagaBrand logo
Lotta Engberg och Mikael Sandström kärlekssaga

För ett par månader sedan drog det folkkära programmet Bingolotto igång igen efter en tids uppehåll. Konceptet är detsamma, men något som däremot skiljer sig från tidigare säsongen är den nya programledarduon.

I höstens säsong ser vi nämligen den energiske magikern och komikern Stefan Odelberg bredvid den rutinerade och erfarna programledaren Lotta Engberg istället för Rikard Olsson, som varit en del av programmet i många år. Men det är inte första gången magikern är med i programmet. Stefan har nämligen tagit plats i rutan ett flertal gånger innan, både som ersättare för Rikard när han varit på semester och som gäst.

Stefan har många gånger berättat hur glad han är över att ha blivit en del av det klassiska underhållningsprogrammet, och när Hänt når honom berättar han att även hans familj tycker hans medverkan känns kul.

”Jag trivs fantastiskt bra, det känns som att jag har fått förtroendet att få påverka programmet på mitt sätt och att också få göra det på ett tryggt sätt för de tittare som följt Bingolotto länge. Speciellt kul är det också eftersom det säljer lotter som aldrig förr”, skriver han innan han fortsätter:

Annons

Min familj tycker att det är jättekul och mina systerbarn Edwin, Lovisa och Wilmer tycker att det är skoj att deras morbror är programledare för Bingolotto.”

Stefan Odelbergs oväntade ord om relationen till Lotta Engberg

Både Stefan och Lotta har i många intervjuer berättat om hur kul det är att jobba tillsammans, och även i rutan kan man se att kollegorna har en bra kemi mellan varandra. I samband med att TV4 gick ut och berättade att det var magikern som skulle bli den nya programledaren i underhållningsprogrammet berättade han för Hänt om relationen till Lotta.

– Det känns jättekul verkligen, vi passar så bra ihop. Hon är precis lika opretentiös som jag, gillar att jobba mycket och i ett team, sa han då.

Han berättade även att det inte är första gången de jobbar ihop.

– Lotta och jag jobbade ihop under en Diggiloo-turné 2003. Sen har vi setts på olika tillställningar genom åren. Hon är otroligt busig och det är jag med.

Annons

Och nu, några månader senare, verkar Stefans bild av Lotta inte ha förändrats. Han berättar även vad han hade velat göra, om hon inte hade partner.

”Lotta är den bästa jobbarkompisen man kan ha. Vi passar verkligen ihop och hade det inte varit för Mikael så hade jag nog sovit över hos Lotta många gånger bara för att umgås och prata om allt möjligt”, skriver han i ett meddelande till Hänt.

Stefans ord om Mikael Sandström

Men komikern verkar komma bra överens med även Lottas kärlek Mikael.

”Mikael har jag träffat och han är superskön. En man med massor av humor.Hade det inte varit för Lotta så tror jag att jag och Mikael hade haft mer tid”, skriver han om deras relation.

FOTO: TT

Annons