Lotta Engbergs okända relation med Stefan Odelberg

Lotta Engberg och Stefan Odelberg

I höst kommer Bingolotto-tittarna att få se Lotta Engberg och Stefan Odelberg som programledare.
Nu avslöjar Stefan att han och Lotta känner varandra sedan tidigare och att de har ett gemensamt förflutet.
– Hon är otroligt busig och det är jag med, säger han till Hänt.
TV4:s ursäkt till tittarna efter stora missen i Bingolotto
Slå på ljud

Vårens säsong av Bingolotto har varit rejält annorlunda. Programmet har spelats in utan publik och på grund av sjukdom har tittarna fått se flera olika programledare. Till en början var det Rickard Olsson, 53, som styrde skutan men efter att han i flera veckor känt sig krasslig och varit sjukskriven bestämde han sig för att inte förnya sitt kontrakt på TV4 och därmed avsäga sig uppdraget.

Rickard har de senaste veckorna ersatts av Lotta Engberg, 57, som tillfälligt hoppat in som programledare för Bingolotto. När det i söndags var dags för säsongsavslutning var det ännu oklart vem TV4-tittarna kommer att få se i programmet efter sommaruppehållet.

Nya Bingolotto-programledaren

I direktsändning avslöjade Lotta att det är ingen mindre än Stefan Odelberg, 45, som kommer att leda Bingolotto framöver. När Hänt når Stefan berättar han om känslorna inför det ärofyllda uppdraget.

– Det känns hur stort som helst, det är ett av Sveriges mest traditionsrika program så det känns fint att få föra den fanan vidare, säger han.

Stefan Odelberg är ingen främling för tittarna och har flera gånger dykt upp i programmet.

– Jag har varit inne på olika sätt i Bingolotto 15 gånger, som artist, som magiker och i samband med olika priser. Jag har också varit ersättare för Rickard Olsson vid ett tillfälle, säger han.

MISSA INTE HETASTE NÖJESNYHETERNA – KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HÄNTS STARTSIDA!

Stefan om relationen med Lotta

Men Stefan kommer inte att vara den enda programledaren för Bingolotto i höst. Lotta Engberg kommer nämligen att fortsätta synas i programmet.

– Det känns jättekul verkligen, vi passar så bra ihop. Hon är precis lika opretentiös som jag, gillar att jobba mycket och i ett team, säger Stefan om sin nya kollega.

Lotta och Stefan känner faktiskt varandra ganska bra och har ett gemensamt förflutet.

– Lotta och jag jobbade ihop under en Diggiloo-turné 2003. Sen har vi setts på olika tillställningar genom åren. Hon är otroligt busig och det är jag med, säger Stefan Odelberg till Hänt.

FOTO: Tommy Holl/TT, Johan Hultman

FRÅN FÖRSTASIDAN