Lotta Engbergs ord till doktor Mikael i direktsändningen av Bingolotto

Lotta Engberg och Mikael Sandström

TT
Lotta Enberg har spenderat helgen med kärleken Mikael Sandströms familj.
Under söndagskvällen gjorde hon plötsligt ett drag mot pojkvännen i direktsändningen av Bingolotto.

Lotta Engberg, 57, är ett välkänt ansikte för det svenska folket. Förutom att vara artist syns hon dessutom i flertal populära program som programledare. Under sommaren har tittarna även detta år fått hänga med Lotta i hennes succéprogram Lotta på Liseberg som sänds på TV4 och nu i höst syns hon fortsatt på kanalen i Bingolotto.

Familjemyset med Mikael Sandström

Inte nog med att Lotta har det hektiskt på karriärplanet så har det även skett grejer i hennes privatliv. Sommaren har hon nämligen spenderat med en annan TV4-profil – nämligen doktor Mikael Sandström, 62. Efter att duon hade dejtat ett tag bekräftade de att de hade tagit relationen ytterligare en nivå och blivit ett par.

Sedan dess har Mikael och Lotta öppet visat upp sin stora kärlekslycka. De delade exempelvis ut pris på Kristallen-galan. Dessutom har de åkt till Spanien ihop och njutit av medelhavsvärme och solnedgångar.

Under helgen begav de sig ner till Mikaels sommarstuga på Västkusen. Där fiskades det krabbor och Lotta fick dessutom träffa flera av Mikaels familjemedlemmar för första gången. Både barn och barnbarn fanns på plats under lördagskvällen. Mikael delade även med sig av en bild från detta, på hela familjen samlad. Det var ett glatt gäng som laddade upp inför en skaldjursafton.

Lottas drag i direktsändningen av Bingolotto

Men helgen har inte bara bestått av familjemys med överläkaren. För Lotta var det nämligen dags att arbeta under söndagskvällen då Bingolotto gick av stapeln. Precis som vanligt syntes Lotta i rutan under TV4-programmets start men vad som snabbt kom på tal – var just namnet Mikael.

Lotta passade nämligen på att påpeka att det under söndagen både var den helige Mikaels dag samt kanelbullens dag. Detta med en pik till pojkvännen, mitt under direktsändningen.

– Oktober har knackat på men sin fjärde dag, och på den här dagen så firar vi ingen mindre än den helige Mikael, säger Lotta i Bingolotto och fortsätter:

– Som faktiskt får stå lite åt sidan för en annan liten gyllenbrun bulle...nämligen kanelbullen. För i kväll är det nämligen kanelbullens dag och därför har vi laddat med bullar i hela studion.

Pojkvännen Mikael Sandström som alltid har dykt upp gyllenbrun i tv-sändningarna, har till och med fått namnet ”Soldoktorn”.

Bingolotto sänds söndagar 18.00 på TV4 och TV4 play.

LÄS OCKSÅ: Doktor Mikaels familjelycka med Lotta Engberg – nya bilden visar

SENASTE NYTT!