Starka reaktioner efter upptäckten med Maria Forsblom i allsångsprogrammet

MARIA FORSBLOM, SANNA NIELSEN

Allsångsprogrammen Allsång på Skansen och Lotta på Liseberg dominerar tv-tablån just nu. Någon som synts frekvent i programmen är TV4-profilen Maria Forsblom.
Nu reagerar tittarna.
”Hon blev väl illa tvungen”, skriver en person.
0:29

Efter reklamen: Sanna Nielsens lycka över familjelivet – egna orden om mammarollen: ”Magiskt”

(0:29)

Slå på ljud

Sommaren i Sverige är i full gång och det märks inte minst på tv-tablån. På måndagar har svenska folket Lotta på Liseberg att se fram emot och på tisdagarna är det Allsång på Skansen som gäller.

Huvudpersonerna i dessa program är ju givetvis inga mindre än Lotta Engberg, 59, respektive Sanna Nielsen, 37. De båda är väldigt älskade av allt ifrån tittarna, publiken och artisterna och duon har tidigare berättat om sin relation till varandra.

– Jag minns dig och jag minns att du hette Sanna och jag minns mor och far som dansade, de älskade att dansa till dansmusik. Och så fick Sanna sitta på scenkanten när vi spelade dansmusik, sa Lotta när hon och Sanna gästade TV4-programmet Tilde.

Exklusivt
Abba-Björn visar upp nya kärleken

Sanna Nielsen om relationen till Lotta Engberg

Även Sanna har uttalat sig om relationen till Lotta.

– Jag var kanske sex, sju år gammal, älskade att följa med mamma och pappa när de var ute och dansade. Eller, framför allt när de skulle dansa till Lotta Engbergs orkester. Då satt jag på scenkanten, sa Sanna när hon gästade Tilde och fortsatte:

– Jag var sådan stalker, jag satt ju där varje helg så till slut kände väl du att nej men nu får tösabiten komma upp och sjunga.

Att Lotta och Sanna har en fin vänskap är med andra ord ingen hemlighet. Nu visar det sig även att andra TV4-profiler gärna är på plats på Skansen för att stötta sin SVT-kollega Sanna.

I kvällens avsnitt kunde vi till exempel se Nyhetsmorgon-profilen Jenny Alversjö, 48, vara på plats i publiken tillsammans med sambon Anders Bernunger, 44.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Starka reaktioner efter tittarnas upptäckt med Maria Forsblom

Och förra veckan fick vi se Maria Forsblom, 35, sitta och sjunga med till tonerna av Stockholm i mitt hjärta.

I det senaste avsnittet av Lotta på Liseberg var Maria på plats i den göteborgska allsången. Detta är något som tittarna nu starkt lagt märke till.

”I tisdags var hon hos Sanna Allsång på Skansen..”, skriver en person på TV4:s Facebooksida.

”Trevligt att hon går på Lotta på Liseberg. Hon sågs ju förra tisdagen på Skansen”, skriver en annan.

”Ja, hon är med på alla allsånger. Hon var ju på allsången på Skansen också. Gillar tydligen allsång.”, skriver en tredje.

”Hon blev väl illa tvungen att ta sig till Göteborg, när så sent som i tisdags satt och sjöng med i Allsång på Skansen hade inte sett bra ut om hon bara visat sig i konkurrenternas allsångsprogram”, hälsar en fjärde.

Theoz avslöjar – så går kärlekslivet

Se klippet här!

FOTO: Karin Törnblom/TT, SVT

SENASTE NYTT!