Starka reaktioner efter nya videon på Bonde söker fru-Filip och Ellinor

Filip & Ellinor i Bonde söker fru

Tillslut blev alltså Bonde söker fru-Filip Nilsson och Ellinor Eke-Göransson ett par, och lyckan var total hos både dem och tittarna.
Men nu väcker nya videon på paret starka reaktioner hos folk.
Ellinor i Bonde söker fru: "Jag vill inte veta mer"
Slå på ljud

Årets säsong av Bonde söker fru är över och som vanligt var det många människor landet över som följde böndernas jakt efter kärlek.

För de flesta blev slutet gott, men trots att målet oftast är värt det så är resan dit inte alltid helt enkel. Och bonden Filip Nilsson, 27, var någon som verkligen fick känna på det.

I slutvalet valde han nämligen brevskrivaren Lina Larsson, men det visade sig snart inte vara helt rätt. Ett tag efter programmet gick de nämligen skilda vägar och idag är han ett par med andra brevskrivaren Ellinor Eke-Göransson istället.

Nu reagerar följarna efter nya videon på paret.

Bonde-Filips vändning – valde Ellinor istället för Lina efter slutvalet

I sista avsnittet återvände programledaren Linda Lindorff till alla gårdar för att få en uppdatering om hur allt har gått sedan hon lämnade. Och det var då Filip och Lina berättade att de valt att gå skilda vägar.

Några månader senare valde TV4 däremot att återvända till Filips gård ännu en gång, och det var då han avslöjade att han valt att höra av sig till Ellinor igen.

– För mig var det naturligt att höra av sig till Ellinor, för att ge mig själv och henne ett svar i det vi kände. Det är ju verkligen inget jag ångrar idag, sa han då.

Ellinor, som också var med, berättade att hon kände väldigt starkt när han hörde av sig men att det däremot inte var en självklarhet för henne att ta tillbaka honom, då hon faktiskt blivit väldigt sårad.

Följarnas starka reaktioner efter kyss-videon på Ellinor och Filip

Den oväntade vändningen chockade många, men tittarna verkar inte vara besvikna om man säger så.

Beskedet har nämligen mötts av starka reaktioner och på Ellinors egna sociala kanaler har till och med kändisar hört av sig för att uttrycka sin lycka.

”JAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gråter floder av lycka här hemma haha! Er kemi lyser rakt igenom rutan och har gjort det sedan dag ett. Stort grattis till er”, skrev bland annat artisten Hanna Ferm.

Men även på Bonde söker frus egna Instagramsida har gratulationer och jubel strömmat in. I samband med att kärlekslyckan avslöjades la de nämligen upp en video på när Ellinor och Filip kysser varandra, och till videon skrev de:

”Vilken vändning det blev – men SÅ fantastiskt!”

Och i kommentarsfältet är folket minst sagt nöjda!

”Alla visste att det var rätt, tillslut också Filip. Tok-bölade sista delen av avsnittet. Ni är så fina!!”, skriver bland annat en person.

”Äntligen! Vi blev jätteglada och ni är så fantastiskt fina tillsammans! Önskar er båda mycket lycka och kärlek och ett långt liv tillsammans”, skriver en annan.

LÄS OCKSÅ: Doktor Mikael och Lotta Engbergs stora familjelycka – nya bilden visar

LÄS OCKSÅ: Måns Zelmerlöws familjesorg över julen – nu berättar han

FRÅN FÖRSTASIDAN