Kristin Kaspersens privata semesterbilder med Filip Lamprecht

FILIP LAMPRECHT, KRISTIN KASPERSEN

Kristin Kaspersen och Filip Lamprecht har något gemensamt: att de gärna hittar på massa roliga saker. Nu under sommaren är det därför massa resor med sol och bad som står på agendan. Nu jublar följarna efter nya semesterbilderna.
Kristin Kaspersen om sommarplanerna – återförenas med norska pappan
0:53

Efter reklamen: Kristin Kaspersen om sommarplanerna – återförenas med norska pappan

(0:53)

Slå på ljud

Kristin Kaspersen, 52, är mamma till sönerna Filip Lamprecht, 24, och Leon Fahlén, 18. Filip har hon tillsammans med elitidrottaren Martin Lamprecht, 59, och Leon har hon tillsammans med programledaren Hans Fahlén, 58.

Den senaste tiden har Kristin kommit till en ny insikt med sönerna. Nu när båda blivit myndiga så ser hon nämligen ett riktigt trevligt umgänge med dem. Nyligen var de på plats i Nice för att närvara på ett bröllop.

”... Så här fortsatt festen in på småtimmarna... Tack för en magisk kväll i kärlekens och glädjens tecken”, skrev Katrin då efter festkvällen med sönerna.

Kristin och Filip har en otroligt bra mor-och-son-relation med varandra och de har mycket gemensamt! Bland annat har båda två vunnit hela Let's dance. Kristin vann tävlingen år 2019 och Filip kammade hem kalaset år 2021.

Kristin Kaspersen om relationen till sonen Filip Lamprecht

Inför Filips medverkan i danstävlingen berättade Kristin om deras nära relation.

Ser fram emot att TV-tittarna och svenska folket ska få lära känna DIG för den du är. Du är fantastisk! För 2 år sedan hälsade du på mig när jag gjorde Let's dance. Föga visste jag då att du idag skulle få Linn Hegdal som danslärare och danspartner. Hon är en av de finaste och mest begåvade dansare som finns och gör att jag längtar ännu mer efter att se er ta över dansgolvet. Det här är din och Linns resa. NJUT, HA KUL och DANSA DANSA DANSA!! Jag är galet stolt redan!”, skrev hon då.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Kristin Kaspersens nya semesterbilder med Filip Lamprecht

Något annat som Kristin och Filip har gemensamt är att de gärna hittar på roliga saker i form av resor och andra äventyr. Förra sommaren var det bland annat husbil som stod på schemat och i år var agendan återigen uppbokade in i minsta detalj.

– Jag har massor av roliga sommarplaner. Men det händer så mycket, många som gifter sig, jag ska på fest, åka till Gotland, jag ska till Järvsö, åka till min pappa i Norge. Jag ser verkligen fram emot sommaren, men jag njuter av att ha den framför mig, har Kristin förklarat för Hänt.

Nu är duon på plats i deras kära Järvsö men innan det var det Gotland som gällde. Nu har Kristin valt att dela med sig av nya bilder från resan till Gotland och det råder inga tvivel om att följarna är glada över att se mor och son tillsammans.

”Bläddrar genom härliga sommarminnen. De här är från när vi var på Gotland och bodde på Surflogiet. Magi!”, skriver Kristin till bilden.

Och i kommentarsfältet är följarna nu överlyckliga.

”Ser helt magiskt ut”, skriver en person.

”Så fint minne av er”, skriver en annan.

”2 älsklingar”, skriver en tredje.

”Härliga minnen är alltid kul att se tillbaka på”, hälsar en fjärde.

Se bilderna här!

FOTO: Karina Ljungdahl/TT, TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN