LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Fanny vägrar se intima bilderna på pappa Martin Melin: ’’Finns en gräns’’

17 mar, 2024 
Maria Broberg
Elin Jonasson
Martin Melin var med och vann den första upplagan av Expedition Robinson 1997.
Däremot är han nog mer känd för att ha fått den omtalade ’’snoppmassagen’’ på ön.
I en intervju med Hänt förklarar dottern Fanny varför hon aldrig kommer se klippet i sin helhet.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Martin Melins otroliga kärleksförklaring till flickvännen LisaBrand logo
Martin Melins otroliga kärleksförklaring till flickvännen Lisa

Stjärnpolisen Martin Melin, 56, har nu varit tillsammans med flickvännen Lisa Thambert, 46, i snart två år. Från sin tidigare relation med Christina Melin har Martin barnen Fanny och Felix, och med Camilla Läckberg har han sonen Charlie.

År 1997 var Martin med i den första upplagan av Expedition Robinson som då gjorde megasuccé på SVT. Han tog hem hela vinsten men många minns istället den berömda ’’snoppmassagen’’ som Melin fick som ett pris i tävlingen.

När Hänt träffar honom i en ny intervju måste vi såklart fråga om massagen och höra med hans dotter Fanny vad hon tycker om händelsen.

Martin Melins bisarra massage: ’’Märklig upplevelse’’

Det var när Martin Melin vann en lottdragning mot Ola Melén i programmet som ledde till att han fick haka på Åsa Vilbäck på massage.

Åsa, som var först ut, njuter av massagen till fullo men när det är Martin Melins tur blir upplevelsen något helt annat.

Annons

– Det börjar med någon slags smärt...smärtpunktstryckningar, och det gjorde ont. Alltså det gjorde jätteont, säger Martin i programmet och frågar sig vad massören har emot honom.

Martin Melin under den smärtsamma massagen.FOTO: Skärmavbild Youtube/SVT

Därefter fortsätter massagen mot Martins ljumskar och massören tar helt ogenerat tag i hans snopp – och den så kallade ’’snoppmassagen’’ är ett faktum.

– Man kan säga att det var en mycket, mycket, mycket märklig upplevelse, säger Martin i en synk i programmet.

Skärmavbild från Martin Melins sk. ’’snoppmassage’’FOTO: Skärmavbild Youtube/SVT

Klippet har idag mer eller mindre blivit en viral klassiker, och har hundratusentals visningar online från olika versioner.

Annons

Fanny vägrar se pappa Martin Melins intima bilder

När Hänt träffar Martin och hans dotter Fanny Melin i en ny intervju passar vi på att fråga dem om den omtalade massagen.

Fanny, vad säger du om pappa kommer hem och säger att han fått en ’’snoppmassage’’ i tv?

– Nu ska jag fundera, har det hänt eller har det inte hänt. Alltså det var det första mina kompisar sa när de visste vem du va. Asså de ba: ’’Ja, men det är ju han som har den här kända videon!’’. Jag ba: ’’Ah, har ni sett den?’’, och de ba: ’’jaaa’’, svarar Fanny och fortsätter:

– Det var grabbarna som sa det. Jag ba: ’’Aha okej, har ni sett den?’’, dom ba: ’’Ja! Asså hela videon. Ska vi visa den?’’. Jag ba: ’’Nej, nej!’’.

Du hade inte sett den?

– Alltså jag har sett delar av den. Men jag tänker ju inte aktivt trycka på den.

– Hur kan man ha sett DELAR av snoppmassagen? Den är typ 30 sekunder? Typ ba: ’’Jag såg första två’’, frågar flikar Martin in lite förvånat.

Annons

– Första fem sekunderna, sen kände jag…man får inte kolla på det, svarar Fanny.

Som dotter känner du att du inte får kolla på det?

– Ja, nej. Det finns en gräns som går någonstans faktiskt. Det är ju typ som att du hade kollat om jag var med i Paradise Hotel, säger Fanny mot Martin.

Martin Melins nya ord om snoppmassagen: ’’Alla blev tagna på sängen’’’

I intervjun med Hänt förklarar nu Martin att hans unika massage inte alls var planerad och att klippet är så kort för att inspelningsteamet började skratta.

– Vi båda skulle ju få en vanlig massage. Men den här massören tyckte annorlunda tydligen, så alla blev tagna på sängen. Anledningen till att klippet bara är 30 sekunder är ju för att fotografen började garva och liksom ljudteknikern springer iväg för hon garvade också. Alltså det är ju därför det inte finns på bild.

FOTO: Hänt, Youtube/SVT

Annons