LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Spelet fortsatte till Adrians fördel när kompisen Mehdi kom in i Paradise Hotel

28 sep, 2015 
AvElisabeth Andersson
I avsnitt 13 av Paradise Hotel vankades det hiphopvecka, komplett med gängkrig och en hiphopkung. Och ja, självklart var det ännu en person som gynnade Adrian.
Annons

Vi börjar kunna det här med att det dyker upp massa kompisar till deltagarna i Paradise Hotel.

När den nya killen gjorde entré i måndagens avsnitt visade han sig känna både Oliver Strige och Adrian Montin. Speciellt Adrian, som känt Mehdi Fortas i tio års tid.

Adrian var hatad redan efter att ha spelat ut Jonathan Hermansson i förra veckans parceremoni, och det blev knappast bättre när det visade sig att oddsen än en gång är på hans sida.

Skärmavbild 2015-09-28 kl. 15.30.32
“The puppetmaster” Adrian gnuggade händerna av förtjusning när kompisen Mehdi kom in. Foto: TV3

Det stod hiphopvecka på schemat och Mehdis första uppgift blev att dela in gruppen i två rivaliserande gäng, East side och West side, som kommer att battla mot varandra. Det vinnande gänget kommer att sitta säkert i onsdagens parceremoni. Självklart var Adrian där och ryckte i alla trådar för att få sig själv (och även Oliver, eftersom han också är Mehdis kompis, även om Adrian troligen hellre sett att det inte var så) att sitta så säkert som möjligt.

Annons

– Både jag och Adrian känner han. Jag och Adrian är motståndare här inne. Så det kommer bli så jävla konstigt. Jag är sjukt nervös, sa Oliver, som fortfarande hatar Adrian för att han skickade ut Hermansson.

Adrian och Oliver hamnade till slut i samma lag, tillsammans med Emelie Tornström, Emma Andersson och Jennifer Alabi. I motståndarlaget hamnade då Robin “Mos” Andersson, Johnny Edlind och Marcos Guevara, tillsammans med Josefine Caarle och Emelie “Diddi” Didriksson. Marcos, som klickade direkt med Adrian när han kom in förra veckan, blev rejält orolig när han insåg hur tajta Adrian och Mehdi var.

– Oh fuck vad jag har satt mig i skiten, som Marcos själv uttryckte det.

Skärmavbild 2015-09-28 kl. 15.40.37
Marcos Guevara och Emelie “Diddi” Didriksson blev oroliga för sin framtid i huset. Foto: TV3

Marcos fick ju Adrian på sin sida genom att slå ut Hermansson, men nu tvingas han inse hur idiotiskt det var att få resten av gruppen emot sig, speciellt som Adrian redan gått vidare till nästa person med makt.

Annons

Eftersom han eliminerade Herman fick Marcos bilda par med Emelie, men under kvällen fick Mehdi i uppgift att välja en hiphop-drottning som skulle flytta in med honom i sviten – OCH som han skulle bli låst och immun med i parceremonin. Vem han valde? Emelie så klart.

Det kallas karma, Marcos.

Kvällen avslutades med att Josefine och Adrian hamnade i säng efter ett öppenhjärtigt (och något berusat) samtal i soffan.

– Du är mitt enda val, jag vill köra med dig, sluddrade Adrian.

– Jag vill vara med dig också, alltså jag vill bara…vara med dig. Alla dagar i veckan, svarade Josefine.

Sedan blev det fyllesex, även om det avbröts av en inte alltför nöjd Mos som skulle “hämta sin tandborste”.

Skärmavbild 2015-09-28 kl. 15.25.00
“Båda var väldigt fulla så det var nog inte det bästa ifrån någons sida”, sa Josefine om sexet. Foto: TV3

– Fucking skit alltså, jag visste att det skulle bli så här, beklagade sig Mos för Oliver och Johnny.

Stackars Mos.

Andra läser också:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons