Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Spana in kändisarnas smyckeskollektioner – i butik just nu!

12 okt, 2018 
Bianca ingrosso, Alexandra Nilsson och Therese Lindgren
Vad har Bianca Ingrosso, Therese Lindgren och Alexandra Nilsson gemensamt förutom att ha över hundra tusentals följare på sociala medier? Alla tre har designat egna kollektioner för stora smyckeskedjor – och allt finns i butik just nu! Spana in det här!
Annons

Förutom att vara några av Sveriges största influencers och Youtubers har faktiskt Bianca Ingrosso, Alexandra Nilsson och Therese Lindgren något annat gemensamt. De alla har designat kollektioner för stora smyckeskedjor. Bianca har designat smycken för Guldfynd, Alexandra för Ur & Penn och Therese för Glitter. Och det bästa av allt – det finns att klicka hem just nu!

Bianca Ingrosso släppte sin tredje kollektion för Guldfynd idag, och kollektionen beskriver hon själv som sin personliga favorit av alla hon hittills gjort. Men hon berättar också att det här blir den sista kollektionen som hon designar för Guldfynd.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Alexandra Nilssons kollektion för Ur & Penn släpptes i butik i onsdags, och är hennes första samarbete ihop med Ur & Penn. Therese Lindgren gör också sin första kollektion ihop med Glitter, men den kom ut redan i maj. Däremot finns det fler godbitar att klicka hem fortfarande.

Annons

Bianca Ingrosso för Guldfynd

Vi har plockat ut några av våra favoriter från Bianca Ingrossos tredje, och sista, kollektion med Guldfynd.

Annons

 

 

Annons

 

 

Alexandra Nilsson för Ur & Penn

Vi har även plockat ut några favoriter från Alexandra Nilssons kollektion för Ur & Penn.

Annons

 

Annons

 

 

Therese Lindgren för Glitter

Therese Lindgrens smyckeskollektion för Glitter

Och så några favoriter från Therese Lindgrens kollektion för Glitter, som just nu finns att köpa för ett nedsatt pris. Tjoho!

Annons

 

 

Annons

 

 

Vad gillar ni bäst? Vilken kollektion faller er mest i smaken?

FOTO: Ibl

Annons