Soraya saknas i Nyhetsmorgon – kollegan ersätter efter sjukdomsbeskedet

Många välkända ansikten syns i Nyhetsmorgon veckans alla dagar.
I dagens program saknas den folkkära Soraya.
Nu kan kollegan avslöja sjukdomsbeskedet som ligger bakom frånvaron.
0:22

Efter reklamen: Jenny Strömstedt om att ha sommaren fylld med jobb

(0:22)

Nyhetsmorgon bjuder tittaren på nyheter, underhållning och matlagning under alla veckans dagar. Programledarna är alla folkkära profiler, bland annat Maria Forsblom, Jenny Strömstedt och Steffo Törnquist – för att nämna några.

Steffo är ett välkänt ansikte sedan lång tid tillbaka, närmare bestämt har han programlett Nyhetsmorgon i 20 års tid. Och tittaren älskar honom och hans avslappnade sätt att bemöta både gäster och tittaren.

Sofia Geite om relationen till TV4-kollegorna

Se klippet här!

Steffos första traumatiska minne

Det hör inte till ovanligheten att Steffo bryter ihop av skratt, något han berättat för Aftonbladet har varit en egenskap han haft sedan barnsben.

– Det är inte bara det att jag är omogen. Det är också det att man är trött på morgonen och ser bilder framför sig, och då spricker det, förklarar han.

Att ha lätt till skratt har ofta sina fördelar både för honom själv men även för den som tittar på programmet. Men när skrattet bubblar upp i opassande situationer är det inte lika roligt. Steffo berättar om sitt första traumatiska minne av en skrattattack i lågstadieåldern.

– Mitt första traumatiska minne av det där var i andra klass. Vi läste geografi, och jag växte upp i Linköping, så det var Östergötlands geografi. Då finns det en vik som som heter Slätbaken. Jag såg framför mig en massa släta bakar som stack upp ur vattnet, säger han till Aftonbladet och fortsätter:

– Jag kunde inte sluta, och så har det tyvärr fortsatt i livet.

Caroline Kejbert visar upp nya huset – efter flytten från gården

Anledningen till att Soraya saknas i Nyhetsmorgon

Under veckans fösta dagar brukar Martin Järborg, Sebastian von Sivers Haage, Soraya Lavasani, Maria Forsblom och Jenny Alversjö styra skutan. Men under dagens program saknas Soraya.

Nu kan kollegan Jenny Strömstedt avslöja att Soraya åkt på magsjuka och kommer därför ersättas av Jenny i dagens program tillsammans med Martin Järborg.

Beskedet kom på Instagram.

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!