Steffo Törnquist bryter ihop i direktsänd tv – kollegan tvingas kliva in

Steffo Törnquist

I fredagens Nyhetsmorgon händer det en grej som får Steffo Törnquist att tappa det totalt.
Läs här för att se vad som hände!
0:28

Efter reklamen: Steffo Törnquists egna ord om Jenny Strömstedt: ”Klantig”

(0:28)

Relationsakuten är ett återkommande inslag i Nyhetsmorgon. Det hela går ut på att tittare skickar in frågar gällande relationer för att sedan låta relationsexperterna Anna Bennich och Nisse Edwall svara på dem.

Men i fredagens program läste psykologen Anna Bennich upp en fråga som fick Steffo Törnquist att fullkomligt tappa det.

Kvinna stör sig på hur hennes man borstar tänderna

Panelen hade nämligen fått in en fråga från en kvinna som stör sig på hur hennes man borstar tänderna.

– När min man borstar sina tänder så låter det som att han ska kräkas. Jag tror att han använder tandborsten i gommen så att han retar kräkreflexen och därmed hostar och fräser snor och slem som han spottar ut i handfatet, läser Anna Bennich.

Anna förklarar sedan att det kan vara svårt att bryta vanor som man har haft under en längre tid, men avslutar sedan med att ge två olika förslag på lösningar till problemet.

– Jag skulle kunna tänka mig två saker här. Det ena är att hon tar upp det här som ett absolut problem, men inte i badrummet. Utan mer "den här grejen, kan vi jobba på den?". Men den andra lösningen är att helt enkelt inte borsta tänderna ihop. Vi bajsar ju inte ihop till exempel, säger hon.

Steffo Törnquist bryter ihop i direktsänd tv – kollegan får kliva in

Men samtalsämnet får Steffo att bryta ihop. Redan när Anna läser frågan börjar han skratta för sig själv för att sedan fullkomligt tappa det.

Det hela går så långt att Steffo inte får ur sig ett enda ord, och tillslut tvingas kollegan Sofia Geite kliva in för att rädda situationen.

– Jag tror att det är för mycket igenkänningsfaktor här. Steffo har aldrig varit såhär tyst, säger hon innan hon ber om ursäkt till personen som skickade in frågan:

– Vi ska säga förlåt först för att vi skrattade bort det här, men väldigt intressant.

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!