soraya lavasani

Soraya Lavasani visar upp bebislyckan – nya bilden får följarna att jubla

Soraya Lavasani

Den folkkära programledaren Soraya Lavasani har en stor familj som hon är väldigt nära.
I ett nytt Instagram-inlägg visar hon upp bebislyckan i familjen.
”Tack...”, skriver hon på Instagram.
Soraya Lavasani om festligheterna inför julafton
0:24

Efter reklamen: Soraya Lavasani om festligheterna inför julafton

(0:24)

Slå på ljud

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Soraya Lavasani är en folkkär programledare i TV4:s Nyhetsmorgon. Men det är inte bara karriären som går på räls – hennes familjeliv är även lika rikt.

2017 kunde Soraya avslöja att hon var gravid med sitt första barn. Programledaren delade med sig av beskedet under en Nyhetsmorgon-sändning och kollegorna var i extas.

Soraya Lavasani avslöjade bebislyckan i direktsändning

Att gå ut med nyheten så tidigt in i graviditeten var inte en självklarhet för Soraya. Men eftersom hon syns i tv-rutan med jämna mellanrum ville hon undvika spekulationer.

– Hade jag inte varit en offentlig person hade jag gärna velat vänta lite längre, men jag kände att det hade kommit så mycket kommentarer och så började faktiskt journalister ringa till mig och fråga, sa hon då.

Två år efter dottern Biancas födsel var det dags igen för Soraya att avslöja ett glädjande besked. På samma sätt som första gången så berättade hon det under sändning.

– Då blir det tillökning i familjen. Det är jätte, jättekul faktiskt. Det ska bli väldigt, väldigt roligt att bli fyra, sa Soraya i tv då.

Soraya och hennes make Ralph Lavasani landade i namnet Winston.

Soraya har också en bonusson, som heter Axel Olsson.

Soraya Lavasani visar upp familjelyckan – nya bilden avslöjar

I höstas kunde Soraya gå ut med en till bebislycka i familjen. Men denna gång var det hennes syster som väntade barn. Det är i ett inlägg på Instagram som TV4-profilen berättade om glädjen över att hon återigen ska bli moster.

”En dag med henne, min älskade syster, som snart blir mamma till två”, skrev Soraya intill en bild på dem två, följt av hashtaggen ”rik på livet”.

Nu verkar bebis ha kommit och Soraya visar upp bebislyckan på Instagram. Det är i ett bildspel som Soraya visar upp nytillskottet.

Till bildspelet skriver hon ”Tack helgen”.

Soraya

FOTO: Karin Törnblom/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN