Soraya Lavasanis vädjan efter upptäckten under graviditeten

Soraya Lavasanis vädjan till följarna
Tidigare i höstas avslöjade Soraya Lavasani i direktsändning att hon väntar sitt andra barn.
Men efter en upptäckt under sin graviditet vädjar nu Nyhetsmorgon-programledaren om tips från sina följare på Instagram.
Annons

Programledaren Soraya Lavasani, 37, är en av TV4:s folkära profiler som under morgnarna styr kanalens populära Nyhetsmorgon. För två år sedan avslöjade Soraya under en direktsändning av programmet att hon väntade sitt första barn tillsammans med maken Ralph Olsson – och i juni 2017 föddes dottern Bianca, 2.

Annons

I efterhand berättade Soraya Lavasani att beslutet att avslöja sin första graviditet under direktsändning togs efter påtryckningar från Tv4-tittarna.

– Som offentlig person är man ju i rampljuset och jobbar man på tv så är det ju många som tittar, så jag hade ju fått ganska mycket kommentarer från tittare ganska tidigt i min graviditet att ”Oh, är det någonting på gång?”. Men jag var inte redo att berätta det själv och jag ville gärna veta att allt såg bra ut och att vårt barn var friskt innan jag berättade, sa hon då i Mamapodden.

Annons

Och i början av hösten gjorde Soraya en favorit i repris! I slutet av september kom Soraya nämligen med det glädjande beskedet att hon och maken väntar sitt andra barn – och avslöjandet skedde återigen i direktsända Nyhetsmorgon.

– Då kommer det en till liten bebis. Då blir det tillökning i familjen. Det är jätte-, jättekul faktiskt. Det ska bli väldigt, väldigt roligt att bli fyra, sa Soraya Lavasani i Nyhetsmorgon.

Sorayas vädjan till följarna

I april 2020 väntas Soraya Lavasanis familj utökas från tre till fyra och på Instagram delar programledaren nu med sig av en upptäckt under sin pågående graviditet.

”Försöker hålla igång träningen under denna graviditet men flåsar för minsta lilla och är stel som ett kylskåp… något annat preggo som känner igen sig?”, skriver Soraya till bilder på sig själv från gymmet.

Annons

I inlägget passar Soraya dessutom på att vädja efter hjälp från följarna:

”Tar gärna emot era bästa tips på att få in rörelse och underhåll av muskler i vardagen”

Kommentarsfältet fylls nu av träningstips från Sorayas många följare, men förutom tips får Soraya även stöd från bland andra Nyhetsmorgon-kollegan Anders Pihlblad, 51, som uppmuntrande kommenterar:

”Heja!!!”

Annons

FOTO: TT/Marcus Ericsson, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…