LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Soraya Lavasanis känslosamma ord om maken Ralph Olsson

26 jul, 2020 
Soraya Lavasani, Ralph Olsson
Soraya Lavasani och Ralph Olsson har varit äkta makar i fyra år.
I våras blev de föräldrar till sonen Winston och familjelyckan är total.
Nu berättar Nyhetsmorgon-programledaren om kärleken till Ralph.
Annons
Sorayas stora familjelycka med maken RalphBrand logo
Sorayas stora familjelycka med maken Ralph

TV4-profilen Soraya Lavasani, 38, är ett välbekant ansikte för Nyhetsmorgon-tittarna. I flera år har hon varit programledare ett par dagar i veckan, ofta tillsammans med parhästen Jesper Börjesson, 49. Tidigare i år valde Jesper att avsluta sin anställning på TV4 och därefter har vi fått se henne med andra Nyhetsmorgon-profiler.

Ett par månader efter att Jesper försvann från programmet gjorde även Soraya det. Hon gick då på mammaledighet eftersom hon och maken Ralph Olsson väntade sitt andra gemensamma barn. Paret har sedan tidigare dottern Bianca, 2.

”Känns både skönt och surrealistiskt på samma gång”, skrev Soraya i ett inlägg på Instagram inför föräldraledigheten.

Soraya Lavasani om förlossningen

Den 14 april föddes äntligen sonen, som har fått namnet Winston. I ett inlägg berättade Soraya om den snabba förlossningen.

”Efter att ha marinerat i elva dagar över tiden kom han till oss i raketfart”, skrev hon då.

Annons

Strax därefter gästade Soraya Lavasani Efter fem via länk. Hon berättade då för sina TV4-kollegor att allting hade gått som det skulle.

– Det tog faktiskt fyra timmar från start till mål så att jag är lite mörbultad men mår bra efter omständigheterna, sa Soraya under intervjun.

Familjelyckan med Ralph Olsson

Ralph Olsson och Soraya gifte sig 2016. Det råder ingen tvekan om att Nyhetsmorgon-profilen är väldigt kär i sin make.

– Ralph är stödet som alltid finns där, och det är en gåva att få dela livet med någon som honom, sa Soraya i en intervju med Damernas värld i vintras.

Efter att Winston föddes har bandet mellan dem bara blivit starkare. När makarna var ute på en promenad med pojken strax efter förlossningen delade Soraya med sig av familjelyckan i ett inlägg på Instagram.

Idag rastade vi både ny bebis och ny vagn. Det gick inte särskilt snabbt för undertecknad men det var härligt att få lite sol på snoken”, skrev hon till en bild på Ralph och Winston.

Annons

TV4-profilens ord om relationen

I veckan la Soraya upp ett bildspel på Instagram. Hon berättat att det är Ralph som har tagit dessa och förklarar att det är anledningen till att hon tycker om dem så mycket.

”Dom bilder där jag själv tycker jag är finast är alla tagna av min make. Kanske är det för att jag känner mig så älskad i hans blick, precis som jag är. Känner mig så tacksam över vår kärlek”, skriver Soraya Lavasani.

I kommentarsfältet har flera följare lämnat kärleksfulla hälsningar, bland andra den före detta parhästen Jesper Börjesson.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons