LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Soraya Lavasanis erkännande om relationen med maken Ralph

04 dec, 2019 
Lina Arvidsson
Soraya Lavasanis erkännande om relationen med maken Ralph Olsson
I april kommer Soraya Lavasanis och maken Ralphs andra barn till världen.
Nu berättar Nyhetsmorgon-profilen om den starka kärleken till sin make och sin längtan efter bebisen.
– Det är en gåva att få dela livet med någon som honom, säger Soraya Lavasani i en intervju med Damernas värld.
Annons
Soraya Lavasanis kamp inför direktsändningen av TV4:s NyhetsmorgonBrand logo
Soraya Lavasanis kamp inför direktsändningen av TV4:s Nyhetsmorgon

Nyhetsmorgons programledare Soraya Lavasani, 37, blev blev mamma till dottern Bianca i juni 2017. Nu väntar hon sitt andra barn tillsammans med maken Ralph Olsson.

Det var i slutet av september som den populära Nyhetsmorgon-profilen avslöjade att hon är gravid – i direktsänd tv. Hennes och Ralphs andra barn är beräknat att födas i april nästa år.

– Då kommer det en till liten bebis. Då blir det tillökning i familjen. Det är jätte, jättekul faktiskt. Det ska bli väldigt, väldigt roligt att bli fyra, sa Soraya Lavasani då i Nyhetsmorgon.

Hon berättade också att hon och Ralph inte kommer inte ta reda på bebisens kön utan låter det bli en överraskning.

– Det gjorde vi inte med vår första och det var så spännande tyckte jag. Det hjälpte till vid själva utdrivningsfasen, skrattade Soraya.

Soraya Lavasanis längtan efter bebisen

Soraya och Ralph gifte sig i september 2016. Paret sa ja till varandra framför de drygt hundra gästerna som var bjudna till vigseln. Därefter följde en härlig bröllopsfest. På Instagram skrev TV4-profilen om bröllopslyckan.

Annons

”Jag är världens lyckligaste människa! Igår fick jag gifta mig med den stora kärleken i mitt liv, min älskade Ralph Olsson. Tack till dig min älskling och tack till alla vänner, släkt och familj för en oförglömlig dag som vi kommer att bära med oss i våra hjärtan för alltid”, skrev hon efter bröllopet på Instagram.

Nu har det gått drygt tre år sedan bröllopet, men kärleken är lika stark idag. Något hon nu pratar om i en intervju med Damernas värld.

Ralph har förändrat mitt liv. Jag var singel i många år och trodde inte alltid att jag skulle träffa någon, men så blev det just han. Ralph är stödet som alltid finns där, och det är en gåva att få dela livet med någon som honom. I april väntar vi vårt andra barn, och jag längtar ännu mer nu än första gången. Nu vet jag ju vad som ska komma skall! säger Soraya Lavasani.

I samma intervju berättar Soraya Lavasani också om jobbet som programledare för Nyhetsmorgon i TV4. Hon menar att det bästa är just de mänskliga möten som berör.

– Jag är genuint intresserad av människor och att höra deras historier. Det bästa med mitt jobb är alla olika personer jag får träffa: från politiker och artister till vanliga familjer. Det är de vanliga människorna som vågar dela sina berättelser som jag blir mest inspirerad och berörd av. Det är väldigt modigt, säger Soraya Lavasani till tidningen.

FOTO: TT

Annons