TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Soraya Lavasanis stora familjesorg – saknaden efter pappan

13 nov, 2020 
AvLovisa Ström
Soraya Lavasani och pappan
Soraya Lavasani har inte träffat sin pappa på snart ett år.
Nu berättar Nyhetsmorgon-profilen om den stora saknaden.
Annons
Intervju med Soraya Lavasani om gravidlyckanBrand logo
Intervju med Soraya Lavasani om gravidlyckan

Soraya Lavasani och hennes make Ralph Olsson gifte sig under 2016 och har idag dottern Bianca och sonen Winston tillsammans. Det var i april tidigare i år som de fick sitt andra barn, och sedan dess har programledaren på sina sociala medier varit öppen med både de positiva och negativa sidorna som kommer med att vara tvåbarnsmamma. Hennes ärliga inlägg har uppskattats av många, och i början av hösten delade hon med sig av en incident som många föräldrar kunde relatera till. Under en bild på en nerbajsad Winston skriver hon:

”När du precis tvättat hela barnet, bytt blöja och satt på han rena kläder... Alltså den här bajset-på-ryggen-grejen kör Winston cirkus två till tre gånger om DAGEN... någon annan som typ inte gör annat än torkar bajs?!?”

Soraya Lavasani om saknaden efter sin pappa

I söndags var det fars-dag vilket fick många att hylla papporna i sin närhet. Och förutom att hylla sin kära man passade Soraya även på att hylla sin pappa. På grund av den pågående pandemin har de inte kunnat träffas på nästan ett helt år, och i ett inlägg på Instagram skriver Soraya Lavasani om kärleken och saknaden efter sin pappa.

Annons

”Det är nästan ett helt år sedan jag senast kramade om min älskade pappa. På grund av pandemin har han inte kunnat ta sig hem från Teheran på flera månader... Såhär på fars dag saknar jag honom såklart lite extra. Tack och lov för FaceTime”, skriver hon innan hon fortsätter:

”Och tack min älskade Ralph - jag kunde inte ha valt en bättre pappa till mina barn!”

Stöttas nu av följarna

I kommentarsfältet kan man se många som känner igen sig i Sorayas situation, och många känner därför att de vill skicka sitt stöd till programledaren i dessa svåra tider.

”Inte träffat min far sen förra julen eller mina syskon sen förra sommaren på grund av pandemin. Och då bor de "bara" i Norrbotten..”, skriver en följare.

”Åh vilken saknad du måste känna. Hoppas att han kan komma hem snart”, skriver en annan.

”Förstår att det är jobbigt. Alla har det jobbigt i denna pandemi men ändå bättre att ta det säkra före det osäkra”, skriver en tredje.

Även Soraya Lavasanis tv-kollega Tilde de Paula Eby har visat sitt stöd till TV4-programledaren genom att skicka ett par röda hjärtan i kommentarsfältet.

Annons