Soraya Lavasani i tårar efter dotterns ord i Nyhetsmorgon

Soraya lavasani i tårar i nyhetsmorgon efter hälsningen från dottern
Idag är det mors dag, och därför passade programledarna Jesper Börjesson och Soraya Lavasani på att lyfta det och hylla sina egna mammor – och då får även en annan mamma en oväntad hälsning.
Annons

Söndagsmorgonens sändning av Nyhetsmorgon på TV4 leds av programledarna Jesper Börjesson och Soraya Lavasani. Förutom att guida tittarna genom det stundande EU-valet lyfts även en annan stor grej dagen till ära. Det är som bekant mors dag i Sverige, och på plats i studion får de bland annat besök av floristen Johan Munter som visar hur tittarna kan sätta ihop blombuketter att ge till sina mammor idag.

Annons

Soraya Lavasani och Jesper Börjesson passar även på att hylla sina egna mammor. Soraya sin mamma som tidigare gått bort i cancer.

Annons

– Min mamma finns inte kvar hos oss på jorden, och till alla oss som inte har våra mammor här blir det väldigt blandade känslor den här dagen. Jag saknar ju henne naturligtvis extra mycket en dag som denna. Men jag tycker att det är så värt att fira och ändå tänka på vad jag hann få av henne. När hon var här, säger Soraya Lavasani.

Soraya Lavasanis chock

Även Jesper Börjesson delar med sig av fina ord om sin mamma. Men därefter är det en till mamma som ska hyllas – något som hon själv inte är beredd på.

– En supermamma ska få en hälsning till här, säger Jesper Börjesson och menar då Soraya Lavasani som först inte förstår vad han menar.

Till Sorayas förvåning dyker hennes man Ralf och dottern Bianca upp i tv-rutan i ett videosamtal, där ger både maken och dottern en stor kärlekshälsning till Soraya.

Annons

– Vi älskar dig, säger både Ralf och Bianca.

Soraya Lavasani britser i tårar och förklarar för sin familj att hon givetvis känner det samma för dem. Och efteråt är hon fortfarande chockad över händelsen:

– Där lura ni mig! utbrister Soraya efter hälsningen.

Hon tackar ödmjukast för att samtliga knåpat ihop den hemliga och kärleksfulla hälsningen till henne.

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…