Sophie tvingad till akut vård efter händelsen i Robinson

Hon tävlar för lag Nord i Robinson på TV4 och tar ut sig helt. Sophie Hanson kollapsar med magkramp, kan inte ta sig upp och tvingas till akut läkarvård.

I kvällens Robinson får två deltagare tävla för varje lag i exakt samma tävling som i gårdagens program eftersom temat i programmet på TV4 denna vecka är ”Måndag hela veckan”. Lag Nord anar inte alls vad som ska ske. De skickar Sophie Hanson, 30, och Anna Dahlbom, 22, som ställs mot de två killarna i lag Syd på den minst sagt fysiskt krävande hinderbanan.

ANNONS: Vinterblek? Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här!

Sophie och Anna är rejäla vinnarskallar och ger allt för att ta hem segern. Det kämpar på allt de kan men direkt efter att tävlingen är slut kollapsar Sophie. Hon ligger utpumpad på marken, andas tungt och håller händerna över huvudet.

– Hur är det med dig? frågar Anna.

– Jag har sån jäkla kramp i magen. Det känns som om jag ska…, svarar Sophie märkbart skärrad över hur dåligt hon mår.

Anna reagerar blixtsnabbt och ropar på läkare, vilka är på plats efter bara några sekunder. De två läkarna säger åt Sophie att försöka lägga sig på sidan. Därefter ger de henne en spruta i midjan.

– Aj. Fan vad ont det gör, säger Sophie.

Fick Voltaren injicerat

Tillbaka i lägret berättar hon för lagkamraterna:

– Jag kollapsade efteråt och fick en spruta i arslet som gjorde svinont.

Sprutan Sophie fick innehöll Voltaren mot muskelkrampen hon fick efter den ansträngande tävlingen.

Framför kameran förklarar Sophie också:

– Jag kände när vi grävde, att det började liksom trycka i magen och händerna låste sig. Jag hyperventilerande. Jag har aldrig varit med om någon sån total urladdning som det var idag. Men vi fick bra koll på det där ganska snabbt. Så det var skönt.

– Jag och Sophie kunde inte ha gjort något annorlunda. Jag är så sjukt stolt över oss båda. Vi gjorde ett fantastiskt jobb och vi slet som djur, säger Anna efter att tävlingen är över.

LÄS MER: Robinson-deltagarnas kritik mot Adnilson efter utröstningen

LÄS MER: Så lever Robinson-Robban idag – självmordsförsök, smärta och kärlek

FOTO: TV4