Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Sophie Hansons kamp efter händelsen i Robinson: ”Obehagligt”

24 apr, 2019 
AvOla Brising
Sophie Hansson i Robinson 2019
I kvällens Robinson på TV4 bjuds deltagarna på sammanslagningslunch. För Sophie Hanson blir det riktigt traumatiskt då hon tvingas tvingas äta levande larver och fiskögon.
Annons
Sophie om den magstarka sammanslagningslunchen: ”Jag tappade huvudet ner i bordet och då bet den mig”Brand logo
Sophie om den magstarka sammanslagningslunchen: ”Jag tappade huvudet ner i bordet och då bet den mig”

Sammanslagningen av lag Nord och lag Syd har precis skett och i kvällens Robinson blir de kvarvarande deltagarna bjudna på sammanslagningslunch. De kommer till ett dukat bord och får genom de nedskrivna instruktionerna från programledaren Anders Öfvergård, 51, reda på att de kommer att bli bjudna på en trerätters-lunch och måste äta upp allt på tallriken för att få fortsätta på nästa rätt. Det står även:

”Jag lovar att ni inte vill missa efterrätten”.

För den som inte äter upp all mat på tallriken innebär det dessutom en nackdel i kommande öråd. Alla inser att de kommer att bli bjudna på någon form av äcklig mat och Sophie Hanson, 30, konstaterar:

– Det kommer att vara två rätter som inte är speciellt aptitliga, så började ju jag kallsvettas på en gång.

Deltagarnas oväntade måltid i Robinson

Det första deltagarna i Robinson bjuds på är en toast med levande larver på.

Annons

– Jag är bara illamående. Jag känner att jag kanske måste gå och spy snart faktiskt. Det är riktigt obehagligt. Den här larven levde ju. Jag tappade huvudet ner i bordet och då bet den mig, så att den var inte så trevlig att stoppa i munnen, säger Sophie Hanson.

Även Bonnie Almerstedt, 45, tyckte det var en jobbig upplevelse:

– Det kom ut nåt syrligt, skog… ruttet, och spred sig över munnen. Det kändes som att den kom ut genom ögonhålorna. Den var vidrig.

Varmrätten blev inte mycket roligare. Då bjöds det istället på inälvsomelett. Även denna gång är det Sophie som har det allra jobbigast. Hon fick bland annat ett öga i sin rätt.

– När jag bet tag i ögat så sprack det och det rann ut nån äcklig sörja och så var det nån pupill där som bara inte gick att bita isär… Jag kallsvettades. Det rann svett nedför ryggen på mig och jag försökte bara få ner det så fort som möjligt, men det var blandat kräk och omelett i halsen, berättar hon.

Annons

Den enda som tyckte det hela var en barnlek var Linn Lund, 28, som konstaterade:

– Jag tyckte dom andra var fjantiga som ens rynkade på näsan. Jag tänkte, har dom aldrig ätit fiskögon förut? Alltså. Det smakar ingenting. Fiskögon innehåller vatten. Det smakar saltvatten.

Inför efterrätten var de alla oroliga att det skulle komma något ännu äckligare, men deltagarna kunde pusta ut. De fick något de alla verkligen gillade. Dessutom klarade samtliga deltagare utmaningen.

FOTO: TV4

Annons