Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Klas ärliga ord om sveket i Robinson: ”Inte alls vad jag vill”

21 apr, 2019 
AvOla Brising
Klas Beyer ställs inför ett moraliskt dilemma i kvällens Robinson på TV4. Slutligen gör han som hans nya lagkamrater vill och lägger en röst på nära vännen Anna Dahlbom i örådet.
Annons
Klas svåra val i Robinson – röstar ut Anna för att ställa sig in hos nya lagetBrand logo
Klas svåra val i Robinson – röstar ut Anna för att ställa sig in hos nya laget

I tisdagens avsnitt av Robinson tvingades Klas Beyer, 30, byta lag och nu är han med i det vinnande nya lag Nord. Men att anpassa sig till sina nya lagkamrater och deras sätt att vara på är inte helt enkelt. Redan i början av kvällens program konstaterar Klas:

– Det kommer nog bli en hel del förändringar. Nu blir det deras gamla race och mitt gamla hem. Så bara där kan det bli en hel del tvister.

Lag Nord får sedan chansen att hitta en skalle och därigenom kunna påverka röstningen i lag Syd med en röst i deras öråd. Klas ser genast var på karten de ska leta, men ställs nu inför ett moraliskt dilemma.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Eftersom jag antog att mitt nya lags röstning inte skulle utfalla lika som min egen röst så kände jag mig absolut inte peppad på att leta efter den där skallen, men nu handlar det också om att jag ska försöka passa in i det nya gänget, och då är det bara att gilla läget och göra lite saker, förklarar han framför kameran.

Annons

Klas Beyer tvingas ta tuffa beslutet i Robinson

Då de väl ska välja vem de ska rösta säger Klas att det så klart måste vara ett demokratiskt beslut, men att han själv skulle ha röstat ut Suzana Dahlhjelm, 56, om han fått välja.

De andra bestämmer sig istället för att lägga rösten på Anna Dahlbom, 22, eftersom de ser henne som den starkaste spelaren i det nya lag Syd. Klas säger att han är emot det eftersom han står Anna nära, men accepterar deras beslut:

– Fem mot en. Då är det jag som får ge upp,

 

När Klas Beyer kommer in på sitt gamla lags öråd säger han till de andra:

– Tråkigt att det blev så här. Ni vet att jag inte vill vara här, utan vill vara där med er.

De andra säger att de saknar honom och han går bort för att lägga lag Nords röst i urnan. Precis som han lovat sina nya lagkamrater skriver han Annas namn på lappen. Därefter tittar han in i kameran och säger:

– Anna. Jag hoppas du förstår, att det här är inte alls vad jag vill.

Robinson sänds söndag klockan 21.00 på TV4 och på TV4 Play.

FOTO: TV4

Annons