Artikeln innehåller reklamlänkar

Klas ärliga ord om sveket i Robinson: ”Inte alls vad jag vill”

Klas Beyer ställs inför ett moraliskt dilemma i kvällens Robinson på TV4. Slutligen gör han som hans nya lagkamrater vill och lägger en röst på nära vännen Anna Dahlbom i örådet.

I tisdagens avsnitt av Robinson tvingades Klas Beyer, 30, byta lag och nu är han med i det vinnande nya lag Nord. Men att anpassa sig till sina nya lagkamrater och deras sätt att vara på är inte helt enkelt. Redan i början av kvällens program konstaterar Klas:

– Det kommer nog bli en hel del förändringar. Nu blir det deras gamla race och mitt gamla hem. Så bara där kan det bli en hel del tvister.

ANNONS: Vinterblek? Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här! (länk till Aller media shop)

Lag Nord får sedan chansen att hitta en skalle och därigenom kunna påverka röstningen i lag Syd med en röst i deras öråd. Klas ser genast var på karten de ska leta, men ställs nu inför ett moraliskt dilemma.

– Eftersom jag antog att mitt nya lags röstning inte skulle utfalla lika som min egen röst så kände jag mig absolut inte peppad på att leta efter den där skallen, men nu handlar det också om att jag ska försöka passa in i det nya gänget, och då är det bara att gilla läget och göra lite saker, förklarar han framför kameran.

Klas Beyer tvingas ta tuffa beslutet i Robinson

Då de väl ska välja vem de ska rösta säger Klas att det så klart måste vara ett demokratiskt beslut, men att han själv skulle ha röstat ut Suzana Dahlhjelm, 56, om han fått välja.

De andra bestämmer sig istället för att lägga rösten på Anna Dahlbom, 22, eftersom de ser henne som den starkaste spelaren i det nya lag Syd. Klas säger att han är emot det eftersom han står Anna nära, men accepterar deras beslut:

– Fem mot en. Då är det jag som får ge upp,

 

När Klas Beyer kommer in på sitt gamla lags öråd säger han till de andra:

– Tråkigt att det blev så här. Ni vet att jag inte vill vara här, utan vill vara där med er.

De andra säger att de saknar honom och han går bort för att lägga lag Nords röst i urnan. Precis som han lovat sina nya lagkamrater skriver han Annas namn på lappen. Därefter tittar han in i kameran och säger:

– Anna. Jag hoppas du förstår, att det här är inte alls vad jag vill.

Robinson sänds söndag klockan 21.00 på TV4 och på TV4 Play.

LÄS OCKSÅ: Robert Åhrmans tårar efter händelsen i Robinson: “Jobbigt”

LÄS OCKSÅ: Tittarnas kritik efter upptäckten i Robinson: ”Inte rättvist”

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!