hänt exklusivt

Sonja Livbom är årets Bachelorette 2023

Sonja Livbom är årets Bachelorette 2023

För bara någon månad sen delade Olivia Birgersson ut sin sista ros till Adam Edgren.
Nu är det dags igen för TV4 att sända succéserien och vem blir då årets Bachelorette 2023?
Läs här!

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Så lever Adam och Olivia från Bachelorette idag: ”Tokkär”
1:02

Efter reklamen: Så lever Adam och Olivia från Bachelorette idag: ”Tokkär”

(1:02)

Slå på ljud

Bachelorette 2022 var en händelserik säsongOlivia Birgersson var på jakt efter sin stora kärlek. Det blev till sist Adam Edgren som fick sista rosen av Olivia och kärleken mellan paret spirar än idag.

– Vi trivs väldigt bra i varandras sällskap, så för oss har det inte varit hela världen att behöva hålla oss hemma. Men båda är väldigt sociala och gillar att vara ute, har Olivia tidigare berättat för TV4.

Precis som andra par i programmet fick de hålla sin relation hemlig när programmet sändes, eftersom de inte fick avslöja något om relationen förens efter finalen.

Olivia berättade även om lättnaden efter programmet eftersom de äntligen kunde gå och handla tillsammans och göra mer saker ihop. De har även flyttat ihop och hon ser framemot framtiden med Adam.

Vem blir Bachelorette 2023?

Nu stundar kommande säsong av årets Bachelorette och TV4 har tidigare delat en liten glimt om vem det kommer att bli.

Kanalen har publicerat en video på Instagram där man kan se årets Bachelorette. Men inte fullt ut, ansiktet är utsuddat, tittarna får däremot veta en hel del ledtrådar om vem personen är och vad hon längtar efter i en framtida partner.

Flera följare har även kommenterat sina gissningar och är så spända över att se vem som kommer att leta efter kärleken 2023.

Hon är årets Bachelorette Sverige 2023

Så, vem är nu årets Bachelorette 2023? Det kan nu TV4 avslöja.

I dagens sändning av Nyhetsmorgon kunde programledaren Jenny Alvesjö presentera årets Bachelorette 2023 – Sonja Livbom.

– Jag vart rekommenderad till att göra det här, jag tror inte ens att jag förstod vad det innebar. Men jag är så tacksam för att få sitta här med dig och göra det här, säger Sonja.

Jenny frågar hur hennes liv har sett ut fram tills nu.

– Jag är en människa som tycker om att ha roligt och göra saker med människor och så. Det har varit lite hektiskt, jag jobbar mycket och har en stor familj som jag spenderar mycket tid med.

Vad gör att du vill hitta kärleken i tv, för det är en väldigt speciell situation? frågar Jenny.

– Det är otroligt speciellt, jag dejtar inte här hemma. Så det är superbra att jag får åka iväg och göra det här, så det blir av.

– Jag letar efter en person som har trygghet och förstår vikten i kommunikation. Även en person som känner att man ge varandra space i att växa och sätta gränser, säger Sonja.

När Hänt når Sonja berättar hon om hur det känns att vara årets Bachelorette.

”Nu när nervösa Sonja har satt sig ner haha, så känns det helt magiskt. Ärofyllt att få bli vald till att få vara med på den här resan, kommer blir kuuuul!”

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN