Sonen Leos besked för Let’s Dance – efter Mendez succé

Méndez barn har växt upp – så ser Leo Junior och syskonen ut idag
Mendez son Leo kommer inte kunna vara på plats för att se sin pappa under Melodifestivalens final.
Detta då han har fullt upp själv med sin medverkan i Let's Dance.
– Det går bra för honom, säger Mendez till Hänt.
Annons

Leopoldo Jorge Méndez Alcayaga  är en svensk-chilensk artist som går under namnet Méndez, och tidigare kallat sig för DJ Méndez. Artisten är för fjärde gången aktuell i Melodifestivalen med låten Vamos amigos.

Annons

Méndez har tidigare varit gift och levt tillsammans med Ninoska Espinoza. De har tre gemensamma barn Stephanie, Leo Junior och Eva-Louise men valde att gå skilda vägar år 1999.

Han har även tre andra barn tillsammans med två andra kvinnor, Esai Méndez DuqueMaría Fernanda Méndez och Isis Méndez.

Mendez son Leo syntes i videoklippet innan bidraget när han uppträdde i Melodifestivalen 2018. I videoklippet, som kallas vykort i Melodifestivalen, hyllade Mendez sin son och kallade honom för sin hjälte.

Annons

Mendez tillsammans med sonen Leo Jr

– Han är min hjälte. Jag tycker inte ens det borde blivit en grej. Tyvärr blev det så i Chile, för där är ett annat sätt att tänka, men det börjar bli bättre tack vare den här lilla hjälten, Junior, sade han i sin videon och fortsatte:

– Jag är så stolt över honom. Han har balls, det krävs balls för att förändra. Vare sig det är i Chile eller någon annanstans i världen. Han gjorde det, i och med att han kom ut, så gjorde han så att andra kan komma ut och vara sig själva.

Mendez om sonens framgång

När Hänt träffar Mendez under genrepet till finalen berättar han skämtsamt vilka som kommer att närvara i publiken under lördagen.

– Jag har alla mina tre ex-fruar och mina sex barn på plats. Eller jag gifte mig i och för sig bara två gånger, men alla tre mammor till alla mina sex barn, säger han och lägger sedan till:

– Nej men tack och lov kommer bara en ex-fru på lördagen, säger han och skrattar.

Kommer alla barn vara på plats? 

– De äldsta kan man säga.

Annons

Men Leo kommer inte att närvara – detta då han är med och tävlar i Chiles motsvarighet till svenska Let’s Dance.

– Leo är faktiskt och deltar i Let’s Dance hemma i Chile. Det går bra för honom. Så han tävlar under lördagen han med. Så jag kollar på honom online och han kollar på mig, säger han.

FOTO: TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…