sofia wistam

Sofia Wistams känga till Malou von Sivers – ärliga orden om beteendet: ”Tar illa upp..”

Sofia Wistam och Malou von Sivers

Sofia Wistam riktar i senaste avsnittet av podcasten Wahlgren & Wistam en känga mot programledaren Malou von Sivers efter att hon avbrutit sina gäster i Malou efter tio.
Sofia Wistams framtids besked för Sofias änglar: ”Kommer aldrig läggas ner”
0:27

Efter reklamen: Sofia Wistams framtids besked för Sofias änglar: ”Kommer aldrig läggas ner”

(0:27)

Slå på ljud

Sofia Wistam, 56, har varit programledare för en rad olika succéprogram så som Sofias änglar och Naked attraction. Och tillsammans med vännen Pernilla Wahlgren, 54, driver hon den omtyckta podcast Wahlgren & Wistam.

I senaste avsnittet av podden riktar Sofia en känga mot programledaren Malou von Sivers, 69.

Kritiken mot programledaren Malou von Sivers

I 16 år och hela 33 säsonger var Malou programledare för den egna talkshowen Malou efter tio som sändes varje vardag efter Nyhetsmorgon. I programmet har tittarna fått ta del av bokrecensioner, intervjuer med spännande och aktuella gäster. Men 2022 meddelade TV4 att programmet skulle läggas ned.

Även om programmet genom åren har varit omtyckt av många har tittarna riktat kritik mot programmet och dess programledare, främsta har tittarna kritiserat att Malou många gånger har avbrutit sina gäster under intervjuerna.

”Malou! Sluta avbryt! Det var exakt det du sa i reklamen, o här, här får gästerna tala till punkt. Första avsnittet visar du att du inte klarar av det. Efter några minuter”, skrev en tittare då.

”Snälla, sluta att avbryta dina gäster. Programmet har bara pågått i 10 minuter och du är ”redan igång”. Orkar inte lyssna på dig, stänger av tv:n och gör något bättre”, skrev en annan.

Sofia Wistams känga till Malou

I det senaste avsnittet pratar Sofia och Pernilla om olika uttryck som irriterar folk och tar bland annat upp att programledaren Malou avbryter sina gäster i intervjuer.

– Det är som vi har pratat tidigare det här om Malou von Sivers som säger i sin program ”Jag stoppar dig” när hon pratar på, säger Sofia i podden, men menar även att allt beror på hur man väljer att tolka det.

– Och då kan man ju bli lite så här, om du pratar om allsången och jag säger ”Jag stoppar dig” då blir man först så ”Oj vänta nu! Är jag ointressant? Jag tar illa upp! Okej nu har jag pratat nog om det här.”. Om man bara tolkar det rätt så är det ju ingen fara.

Foto: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN